ransom píše:Na čištění plotýnek vypínáš sporák proč?
Ještě jsem neviděl rozvodnici v bytě jinde než nad vstupními dveřmi (u stropu).
Ty nejsi ženatý, že se ptáš na to vypínání?
Moderátor: Moderátoři
p32 píše:Ty nejsi ženatý, že se ptáš na to vypínání?
Existuje pro ten účel další speciální "třífázový" díl na lištu? Nebo "něco", co by se vešlo k páčkovému vypínači na stěně nad sporákem?
Dotaz jsem položil kvůli zjištění možností ochrany pevného spotřebiče typu sporák (s elektronikou). Malé vestavné svodiče? Přesně tohle je významově důležité.Sporákový vypínač se už dávno nedává. Hyzdí stěnu, chytá se do něj bordel z vaření. Standard je připojovací krabice za sporákem. Když se použije větší/hlubší, můžeš do ní dát malé vestavné svodiče D.
No, právě. Ženské to nevymluvíš nějakými přiblblými radami o zámku, návodu a další hysterické rady. Když ji řekneš, že tam má páčku a až potom ať volá, tak máš pokoj na furt. Samozřejmě jsou i ženské, které si ten návod umí v případě nějaké "živelné havárie" v klidu během minuty najít a přečíst, ale na to bych zase tak moc nespoléhal. Určitě rychleji doběhnou k vnitřní rozvodnici a vypnou ten správný jistič, pokud vědí, kde to je.ransom píše:p32 píše:Ty nejsi ženatý, že se ptáš na to vypínání?
Jsem ženatej tak moc, že to víc ani není možný. Jenomže jak to s tím souvisí...
Normální člověk především čte v diskusi všechny relevantní příspěvky, jako ten můj z 26.12. 12:52h (postpubertální polistopadově narozený hmyz se mezi normální, zdá se, nepočítá).termit256 píše:Normalni clovek si spinace na plotynce bez problemu zamkne zpusobem k tomu urcenym.