problém s fleškou usb
Moderátor: Moderátoři
problém s fleškou usb
Pokud se vytvořil bod obnovení, zkus se vrátit na něj.
Zkus se podívat do adresáře windows/inf a v něm od nejvyššího čísla projdi oemXY.inf soubory a smaž ty, co se týkají USB (je to texťák, lze otevřít v notepadu). Pak ve správci zařízení odstraň vše, co se týká USB řadiče a rebootuj. Buď si to Windows nainstalují nyní správně po svém, nebo se reinstalu nevyhneš.
Nepoužívej tyhle hrůzy, stačí, že Windows samy páchají dost škody tím, že si drivery stahují z Windows update
Asi to , že nejsou všichni tak chytří jako ty.
--
Zkus - pravé tlačítko na "tento počítač", tam vyber spravovat a tam vlevo v tom menu správa disků. Je tam ta fleška vidět? Jak?
--
Už jsem psal-ve správci disků je vidět jako vyměnitelné medium nebo když jí naformátuji na NTFS jako normální disk.Ale v Tento počítač vidět není a nemůžu na ní nic kopírovat a nijak pracovat.Zkusil jsem odinstalovat veškeré ovladače USB a nechat tam jen základní z instalačky desky a nic-asi mě to posralo něco v registrech, ale to neumím-to bych asi posral úplně. Rozhodně se mi nechce přeinstalovávat celý OS, už jsem zkoušel i zálohy a bod obnovení a nic. Teď babo raď !
Pozor, ono je rozdiel medzi ovládačmi USB zbernice, a USB diskov. Flash disk by mal byť v správcovi zariadení vidieť medzi diskami, odtiaľ ho skúsiť odobrať. Nieje to v sekcii USB, ale v samotnej sekcii.Krakis píše:Zkusil jsem odinstalovat veškeré ovladače USB