Identifikace kablíku
Moderátor: Moderátoři
Pokud se konstruktér rozhodne použít milon pinovej konektor a použije jen jeden pin, tak co s tím uděláš? můžeš s tím nesouhlasit, může se ti to nelíbit ale to je tak všechno. V NCéčku je to běžný.
Klidně to může být ovlivněno i cenou. Když budeš nakupovat milion typů po pár kusech, tak to bude ve výsledku podstatně dražší než kupovat jeden typ po vagonových dávkách. I s ohledem na logistiku při skladování.
Jěště třeba RS232 má 9pin canon konektor, využití mají všechny piny. Stačí mi ale 3. A napíšu Ti tajemství. RS232 má ve standartu i 25ti pinovej Canon. Taky mi z něj stačí 3
Nejsem SW guru, tak nedokážu říct na co a proč.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- dzinzlahve
- Zablokován

Ano, někdy je výhodnější koupil milion konektorů s pěti pozicema, a u tisíce hotovejch využít jen tři pozice.
Ale evidentně konektor se správným počtem pozic měli k dospozici, když ho použili na druhé straně.
Proto mi přislo divné, ŽE NA DRUHÉM KONCI HO NEPOUŽILI TAKY.
To je celá "záhada".
Mahoney píše:Placení profitrollové (ano, někteří to mají jako zaměstnání) mívají každý povícero nicků, a navíc když je jich víc pohromadě, nahrávají si a spolupracují (Třeba Ampérák jich v chatu pod streamem na YT mívá pravidelně několik… stačí jen pozorovat, kdo není sociopat, pozná to). Zneužívají psychologické dovednosti, mají svoje cíle ("ideologický dozor") i "svůj jazyk".
...
Datum založení profilu není vždy rozhodující, viděl jsem profily založené i několik let dopředu a zneužité až později.
Sociopati budou ti trollové s pseudoproblémy co předstírají nechápavost v "řešení" těch svých nesmyslných dotazů. Otázka spíš je, proč to teď dorazilo na EB, která má návštěvnost stabilní a z hlediska celku ne tak významnou aby někomu stálo za to její účastníky nějak testovat nebo vodit. Dalo by se o tom polemizovat, a nebo možná radši včasná dezinfekce.