jlcpcb
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
To už je prostě absolutně za hranou všeho ekonomického, i když zákazník si DPH odečte.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Já jsem totiž poslal do Čemeba výrobní přířez cca 38x46cm, vyskládal jsem na to asi 40 DPS a oni na mě vypálili cenu 11.000Kč včetně DPH.
Zkusils někdy CEA Kunštát, nynější Gatemu? Bývali hluboko pod cenou Pragoboardu, dokonce byli levnější než Přelouč, dokud fungovala a kde jsem měl protekci.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Moje oblíbená "obchodnice" z Čemeba je patrně už podruhé na mateřské, protože tohle by si snad ani nedovolila. Tak jsem vyfasoval novou, mladou a nadějnou, a ta vypálila cenu za přířez v základu z 4500 na 7500 a vůbec se s tím nes...e.
Nová doba.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pak jde o to, kolik bude stát třeba 10ks dvouvrstvých DPS s oboustranným potiskem (to je většinou drahý) 100x100mm a ještě s jinou nepájivkou, než zelenou.
ZdenekHQ píše: a ještě s jinou nepájivkou, než zelenou.
Zákazníci Ti zkoumají kromě funkčnosti i estetiku desky? Jo, tak to už jsem jednou zažil, v nový sérii se změnila barva součástek protože jinej dodavatel a německýmu zákazníkovi to nešlo pod fousy. A taky jsem jednou vyslechl dotaz proč je laminát desky modrej, když před tím byl červenej.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!