Poku je to klasicka mistnost se ctyrmi stenami a jednemi dvermi a neprijdes s nejakymi dalsimi duvody ktere jsi doposud neuvedl, je lepsi obkladat to postupne dokola od dveri. Takhle si budes muset dat zalezet na presnem zamereni a urezani kachli jen v jednom koute. V ostatnich to nebude tak kriticke, protoze se rez bude prekryvat. Pokud oblozis nejdriv protejsi steny, budes muset presne rezat ve dvou koutech. Pokud obkladas i podlahu, vynech nejnizsi radu, obloz steny, poloz dlazbu a radu kachli u podlahy udelej az nakonec. Dlazba se reze mnohem hur nez obklad, takze je lepsi kdyz nebudou rezy videt a pokladat dlazbu jako prvni neni dobry napad kvuli bordelu jez bys pri obkladani sten musel porad cistit a riziku poskozeni kdyz ti na ni neco spadne.
Poslal jsem ti videonavod jak jednoduse zmensit fotky pomoci aplikace vystrizky ktera je soucasti windows. Proste si fotku zobrazis na monitoru, udelas potazenim mysi ten vyrez a ulozis. Prace na 10 sekund.
Dal ti ho sem v 7:22 hodin. Vidím to i s jedním zavřeným okem.
Jinak převést fotky z mobilu či foťáku do PC snad umí každý. Nechceš ještě poradit, kterou rukou si utírat zadek?
tak promin ale já to z toho mobilu do pc naozaj neumim. Teda umim ale je to zložite. Najskôr ofotit, potom pres FB niekomu poslat a potom otvorit FB v pc a stiahnut a zmenšovať.....
Poslal jsem ti link na video o par prispevku vys. Mobil si pripoj ke compu kablem, objevi se ti tam jako jakakoliv jina flashka. Fotku ani memusis nikam kopirovat, jen si ji rozklikni a zobraz a udelej z ni ten vystrizek podle videonavodu. Proste se ti vytvori obrazek z toho vyrezu co oznacis na obrazovce a ten ma uz malou velikost.