Jak připevnit madlo na zeď ?
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:Jde to, ale musíš počítat kotevní body jako vícenásobný, složený z vícero menších kotev umístěnejch do trojúhelníku nebo do čtverce se stranou větší, než dvojnásobek hloubky vrtu - a na každou takovou skupinku našroubovat ocelovou "roznášecí" desku, která pak bude mít v nosným středu finální závěsnej bod. Pak by se ti nemělo stát, že se jedna z kotev vytáhne z materiálu a ostatní následně vyjedou taky, protože zatížení už v počátečním okamžiku nikdy nebude hraniční ani v jednom místě. To patro byl prostě dětskej pokoj s rozšířením podlahový plochy, aby si děcka měly kde hrát a pod tou zavěšenou plochou bylo dost prostoru na další věci. Že si to pachatel blbě navrhnul a neuvažoval o nějaký kritický situaci jako základu výpočtu, to je věc druhá. Navrhnout se to dá, dokonce dostatečně bezpečně. Jenomže vykládej to blbovi, kterej nikdy v životě nestavěl ani papírový modely a zmosta doprosta se postavil k výrobě takovýho hebla ...
právě proto, než to rozvrtat na sračku takovejma věcma, tak je snad lepší si to postavit na 4 lešenářský trubky jako sloupky, ne?
Jenomže to byl právě ten požadavek - NEMÍT tam žádný stojící sloupky ....Behemot píše:EKKAR píše:Jde to, ale musíš počítat ...
právě proto, než to rozvrtat na sračku takovejma věcma, tak je snad lepší si to postavit na 4 lešenářský trubky jako sloupky, ne?takle sem si udělal postel, 3 sou u zdí (z toho jedna v rohu) a jediná je v prostoru, pod to stůl s kompem a optimální využití místa
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
I když jsem některou díru neměl vyvrtanou kolmo, vrutošroub průměr 8 se dá přihnout a srovnat nepřesnosti.
Jenže v jedné z těch zdí jsou asi vodovodní trubky a nevím kde a jak hluboko. Elektriku jsem schopen jakžtakž zjistit ale vodu nemám jak. Provrtat vodovod to je jiné kafe než trefit elektriku. Takže opět nastane fáze prokrastinace.
- scorpions-cz
PavelFF píše: Elektriku jsem schopen jakžtakž zjistit ale vodu nemám jak.
Místní instalatér mě říkal, že to jde na cca ±10 cm stetoskopem. Musíš ale zajistit aby v tý rouře proudila voda, čím víc, tím líp. No nevím, neměl jsem příležitost vyzkoušet, doktorskej stetoskop nemám.
Mám tady elektronickej hledák z Lidlu. Umí to ve zdi elektriku a železo, to běžně dělám. V návodu je napsáno, že to umí nalýzt i dřevo a dutiny ve zdi. Nikdy jsem to nezkoušel ale teoreticky, když to má umět dutiny, třeba to najde trubku bez vody. https://www.lidl.cz/p/parkside-multifunkcni-detektor-meric-vlhkosti-pmshm-2-a3/p100360216001
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!