zdravím ! Nemá někdo prosím orig. zapojení směrovek u Crystala ? Mám na mysli tu zpětnou signalizaci směrovek při připojeném valníku. Jinak opravovat elektroinstalaci na tomto zvláštním stroji který pracoval 30 let ve hnoji a špíně v družstvu když Vám ho přivezou neumytý a chtí to hned, to je opravdu lahůdka. Díky Kaca. ( Hodilo by se i celkové schéma instalace ale tohle je hořlavina )
No v podstatě je to jedno. Jedná se mě o zapojení směrových světel které má signalizovat funkčnost směrových světel připojeného vlečného zařízení kontrolkami na přístrojové desce.
Já jen ze zvědavosti, jestli je s předním náhonem.
U Crystala je zajímavá ta páka vpřed-vzad, i zpátečka má čtyři rychlosti. A hydrodynamický měnič želva-zajíc.
Jen ten rozvor je ohromný, s Crystalem se někde ve stísněném prostoru obrátit je děs. Na poli to tak nevadí.
Já tyhle stroje moc nemiluju. Když mě to přivezou do opravy tak jsou zas...- špinavé, no spíš bych řekl zasr..., a většinou to chtí opravit ihned a většinou je to venku, je zima jako krá.., mám zmrzlé prsty a špinavé nářadí a náladu na h.... ale o to se zase dělá rychleji.