Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:No, Jirko, myslím žes asi chytil sklerózu nebo co, protože jinak si neumím vysvětlit to, že bys zrovna ty zapomněl na divoký devadesátky,
Vo jakejch devadesátkách tu kážeš? Já si koupil v trafice první Amáro 10/1972. A už od 1/1973 mám na každým svý číslo popisný až do doby co jsem předplatný kvůli Tomu, jehož jméno se tu nevyslovuje, zrušil. Podrý to samý. U nás s tím nikdy nebyl problém, možná za celou dobu jen jednou, když se PNS měnila na toho následníka. Protekci jsem na počtě neměl, spíš naopak kvůli reklamacím ztracených zásilek.
Jo a ještě jedna perla, když začalo žlutý Amáro, tak se mi doručovatelka sama vnutila jestli ho nechci odebírat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Tímto prosím každýho, kdo na tom byl podobně jako Jirka = získal předplatný na Amáro před rokem 2000 bez protekce nebo i bez čekání, aby se sem "udal" - opravdu mu to nebudeme vyčítat nebo závidět, ale chtěl bych zjistit aspoň přibližně, jestli to bylo možný i víckrát než jednou jedinkrát v republice ...
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:Jirko, pak nám nezbejvá nic jinýho, než ti závidět. 99% z nás mělo s přihlašováním k odběru pomocí předplatnýho ať už z komunistický PNS, nebo polistopadcový PNS velký nebo ještě větší problémy.
Tímto prosím každýho, kdo na tom byl podobně jako Jirka = získal předplatný na Amáro před rokem 2000 bez protekce nebo i bez čekání, aby se sem "udal" - opravdu mu to nebudeme vyčítat nebo závidět, ale chtěl bych zjistit aspoň přibližně, jestli to bylo možný i víckrát než jednou jedinkrát v republice ...
Já osobně také neměl problém s tím předplatným. Nějak v roce 1970 jsem začal odebírat jak červené tak i modré a s přihlášením jsem neměl žádné problémy. Pak v roce 1982 jsem se stěhoval na Slovensko a s přehlášením odběru nebyl také absolutně problém.
Ale vůbec bych se Ekkare nedivil, že pokud jsi jednal s lidma jako tady, taks moh mít problémy co popisuješ
edit: vesnice v Krkonoších 1200 obyvatel, Amáro vždy přistálo včas do schránky
EKKAR píše:Jirko, pak nám nezbejvá nic jinýho, než ti závidět.
Karle, asi jsi nebyl správně "kovanej".
Já jsem z celý třídy na průmce nebyl jedinnej v SSM, později v práci ani v ROH, o komančérech nemluvě. A žádnej vliv to kupodivu nemělo. A strejda z tátovy strany "syn živnostníka toho času bez zaměstnavatele", PTP, 2 roky zotavovny v Jáchymově a rok další zotavovna Bytíz u Příbrami a pak Chartista. Kdyby nepřišel plyšák, tak šel bručet na § 98. Kupodivu, po tom všem je mu 93 let.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Připojuji se k těm, co neměli problém s doručováním do schránky. Zřejmě to tady na západě Čech nebylo tak žádané. Odebíral jsem Amáro od roku 1969 až do 2013 kdy už jsem odmítl za něj dávat ty peníze. K tomu ještě Radiového konstruktéra a Sdělovací techniku. Jako kluk jsem jezdil s tátou pomáhat při rozvozu uhlí po okolních vesnicích nebo mámě v prodejně obuvi pomáhal od papíru a kartonů a nosil to do sběrny. Tak jsem si vlastně vydělal i na první 102NU70 do prvních zapojení s tranzistory. Taková to byla doba. To bylo trochu nostalgie.