SAMSUNG LE32S86BD - neukládá nastavení obrazu?
Moderátor: Moderátoři
SAMSUNG LE32S86BD - neukládá nastavení obrazu?
A kutilmile - nelituju tě
Tyto TV žádnou výrobní vadu nemájí, nechápu neznalost prodejcůEKKAR píše:Ba co víc, nedělá to ani ten "R" typ - podle někoho by to mohl být typ LE32R86BD, nevím, nekouknul jsem se - ale měli jsme na krámě oba puštěné vedle sebe a neuložil se ani jeden - je možné, že jsme neudělali nějaký krok, kterým se ukládání zadá - ale šli jsme přesně podle návodu. Proto se ptám, jestli se to nedá aktivovat v SERVICE MENU nebo jestli je to konstrukční nedostatek. Ještě v tom Euronicsu byl prodavač natolik arogantní, že mi do očí tvrdil, že už jich prodali víc než 30 a ještě si na tohle nikdo nestěžoval - nechce se mi věřit, že by Třebováci byli takoví pitomci, aby jim ZROVNA TOHLE nevadilo...
kozoka píše:Tyto TV žádnou výrobní vadu nemájí, nechápu neznalost prodejců![]()
Kolik přístrojů putuje zbytečně do servisu a technik vyučtuje tzv. B paušál. Televizor je nastaven v řežimu Obchod a proto se vždy vrací zpět do původního režimu - je třeba se podrobně prostudovat návod nebo si pohrát v meny přístroje.
Takže platí to, co vždycky - RTFM (www.zkratky.cz)
-
Návštěvník
Přitom do toho krámu včera večer volal, kdyby tam nebyli idioti, tak mu řeknou: pane vypněte si tímhle postupem shop režim a bylo by po problémech.