Geberit
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
Akurat umyvadlovu som tento rok rozoberal, lebo tiekla okolo vytokoveho ramena (je to kuchynska bateria). Menil som tesnenia a zase som ju dal do kyseliny (aby sa nove tesnenie hned neznicilo). Tentokrat sa ale na troch miestach vytokoveho ramena objavili v chrome bodky a zacalo to tade tiect
rnbw píše:P Tentokrat sa ale na troch miestach vytokoveho ramena objavili v chrome bodky a zacalo to tade tiectNastastie to asi po tyzdni zarastlo kamenom a tiect prestalo.
To jsi nezpůsobil tou kyselinou. Mě doma ty ramínka tvaru S odešly na stejný dírky i bez kyseliny. Pokaždý to bylo po dýlce v "řadě". Nejspíš je to švová trubka a tak to odejde v tom švu. To zatažení kamenem je jen na chvíli, až Ti zaroste trochu víc perlátor šutrem a zvýší se tlak v ramínku, tak to začne znova kapat. Já jsem ten perlátor, dokud jsem nesehnal nový ramínko, dočasně vyhodil, pak tam není tlak a neteče to.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
BOBOBO píše:Nic již neopravuji , jedině měním , ztráta času , jak napoušťáky tak vypoušťáky . I proto jsem si koupil do splachovadel náhradní kusy . Zkus ještě MARO , maj prodejnu i v hradci , tam beru . Jen pro kecaly , tři roky jsem se jako instop živil a tři roky vedl vodotopo prodejnu .
To si jako myslíš, že tam budou mít ten model 2 jehož výroba skončila v roce 2018? A propo, když ses tím živil a šéfoval, tak jak se vyškubne ten vypouštěcí koš, když na něj dosáhnu jen špičkama prstů? Mám tu hranatou přístupovou rouru v plný dýlce protože to je zazdění desítkou itongem a na vrchu je ještě 15 mm obklad s lepem. Takže jedině si zalomit předloktí.