Identifikace kabelu
Moderátor: Moderátoři
Identifikace kabelu
Když ho opíšu do Gůglu či Binga, tak ho nenajdou. Když to různě zkracuju v názvu, tak to cosi najde ale v reálu to neodpovídá původnímu. Většinou stíňenej, dva nebo několik párů, jiný venkovní průměr...
Umíte to značení prosím někdo rozkódovat?
Bohužel tam nemůžu dát cokoliv, na konci jsou konektory s dírou pro kabel 5,5 mm. Možná neshánět originál ale šáhnout po LIYY od Helukabel.
Nebo Draka H03VV-F 3G 050. Ten tu kousek mám a do konektoru se vejde.
Jenže ten původní je takovej na povrchu divnej, asi odolnej proti oleji, což se u horizontky s hydraulikou a řeznejma kapalinama nelze divit.
Díky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
E..... podľa čísla je idntifikovaný výrobca
Style 2468 - druh kábla
zvyšok označenia mimo napätia a max. teploty nepoznám
Tu su k tomu káblu podrobnosti: https://iq.ul.com/awm/stylepage.aspx?style=2468
EDIT: čo zo skúsenosti viem, tak povrch olejuodolných káblov je taký akokeby drsný, nie klasické hladké PVC. V bývalej práci sa dávali všade káble Ölflex od Lapp.
Asi to bude muset být provizorka z jednoho z těch, co jsem psal (ty se dají snad sehnat v místě hned ráno) a až dorazí odolnej, tak se to vymění. Na tý horizontce je práce za statisíce a nemožno čekat až se nějaký e-šopák uráčí něco poslat.
Díky za tipy.
Helukabel.
Odolnost a teplotní rozsahy jsou tam zajímavé.
A na TME se dají koupit už od 5 metrů.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...