fake VendorCo ProductCode USB Device 2TB

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od forbidden »

Ze zvědavosti to zkusit opravit můžeš, ale nečekej pak nějaký zázraky. Žluťák tam dá to nejlevnější, co sežene. Sám jsem asi dvakrát něco takovýho zkoušel a stejně jsem to pak vyhodil. Flashka byla příšerně pomalá, kopírovat něco 2,5 MB/s je už dnes peklo.
keemo

#32 Příspěvek od keemo »

Hubert_79 píše:
dj_Paul píše:Pravý produkt poznáš tak, že si ho koupíš zde u ověřeného prodejce se zárukou.

Na což spousta lidí začne kvičet, že nebudou živit přeprodávače, že je to stejně z jedné fabriky a podobný slinty...

Pak je poslat do pi at si nestezujou na to co si koupili...
PotPalo

#33 Příspěvek od PotPalo »

Čokoľvek s pamäťou kupujem zásadne u nás, so zárukou. Mám totiž skúsenosti, že aj seriózne značky skapú samé od seba. Napríklad 2 kusy bez problémov, a tretí skape pri prvom použití. 2 roky (ak nieje od výrobcu viac) záruky to istí. Aj keď aj u nás sú výnimky.

Inak nie všetko lacné z číny je šmejd. Kopa vecí sa dá kúpiť za tretinu ceny ako u nás. Síce treba niekedy počítať s drobnými nedostatkami, ale väčšinou sa dajú odstrániť.

Tie úžasné kapacity diskov a flešiek z číny, veď to máte zadarmo. :wink: Pustí sa na tom h2wtest, výsledok sa pošle ako obrázok pri otvorenom spore, a máte peniaze späť, lebo jednoznačne nesedel popis a produkt bol vadný.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
piCZus

#34 Příspěvek od piCZus »

Naposled jsem v ČR reklamoval v roce 2021 USB flešku Patriot 256GB a bez problému. Umřela po 2 měsících s tím, že se už nedetekovala. Vyreklamovaná stále funguje.

Co se týče AE, tak jsem postupně v roce 2018 vzal dva M.2 SSD Kingspec přímo v jejich obchodu a jedou dodnes. Akorát nemají žádnou extra cache (asi 8GB), ale to kolikrát nemají ani jiné SSD disky.
golemson

#35 Příspěvek od golemson »

Ony ty fake flešky většinou nejdou ani opravit, bývají upravené tak, aby nešly.
Před pár lety se mi dostala do pazour fleška prý 256GB. Vevnitř byl čip s 4GB a FW, který ho "nafouknul". Zápis normálně fungoval, ale přečetl jsi po vyndání a zandání do portu jen 3,8GB a dál nic.
Tak jsem se snažil tam vypálit originální FW pro použitý čip a taky nic. Nakonec jsem to otevřel a zjistil, že ta podstatná packa u čipu, zodpovědná za povolení zápisu, byla již žluťákem odstraněna.
Celá operace dopadla tak, že jsem to exkluzivní pouzdro použil pro 8GB z jiné flešky a slouží dodnes. :roll:
PotPalo

#36 Příspěvek od PotPalo »

A to nestačí zmazať ten falošný oddiel a vytvoriť iba tak malý, koľko je reálna kapacita? :wink: No a čo že v správcovi diskov bude ukazovať kopu nepriradeného miesta, tam sa bežný užívateľ nehrabe.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
dvorak

#37 Příspěvek od dvorak »

A existují vůbec flešky s kapacitou 2 TB ?
nonius

#38 Příspěvek od nonius »

Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“