Parkování bez TP
Moderátor: Moderátoři
Parkování bez TP
Nesplňuje to něco z tohoto seznamu?
Pro případné upřesnění situace je tady možnost si prohlédnout místo a okolí.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
1) chtěj po něm písemnou odpověď (samozřejmě nejlépe na písemný dotaz dopisem podaným na podatelně), musí odpovědět.
2) běž tam znovu a oznam mu, že si jednání budeš nahrávat (musí to strpět).
3) běž kamkoliv "výše" (třeba za starostou MČ nebo jiným jeho nadřízeným), nahrávání dtto.
4) zveřejni to v médiích, předtím jim tím pohroz.
Bože lidi, starejte se trochu o svá práva!!!
kdo ne - hledá důvod.
Uvědom si, co tam pracuje za matroš a podle toho se k nim chovej.
Abych byl zcela upřímný: ojediněle i pomůžou. Když na zahrádce místního "baru" řvali hluboce v noci ctění hosté, tak stačil telefonát právě na městapo. Byli tam cca do 5 minut a nastalo ticho...
kdo ne - hledá důvod.
- tomasjedno
Je to v oblasti parkovací zóny C. Není náhodou na všech vjezdech do té zóny značka informující o tom, že se smí parkovat jen na vyznačených místech?robo píše:S dovolením se zeptám tu, auto má platnou STK. Ale parkování v místě červené čáry je dle MP Brno zapovězeno. Parkovat se může jen tam kde je modrá zona, značka na levé straně, mě bylo řečeno a mě se to nezdá. Žádná zákazová značka tam není.
Zákaz, omezení nebo příkaz vyplývající ze svislé dopravní značky končí na vzdálenější hranici nejbližší křižovatky, pokud není dříve ukončen jinak.
Výjimku představují omezení vyjádřená:
svislou dopravní značkou "Zóna s dopravním omezením" (č. IP 25a), které se ukončuje pouze svislou dopravní značkou "Konec zóny s dopravním omezením" (č. IP 25b)
atd.
Viz i třeba tady (to k případnému dalšímu boji).
kdo ne - hledá důvod.
- tomasjedno
To by mě zajímalo, jaký je statut těch dvou červených aut stojících ještě před začátkem zóny, ale na místech modře vyznačených, tedy jakoby rezidentských.Ruprecht píše:Totok je ten důvod v Korejské