Covid - tak je to tady zas

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
xsc

#16 Příspěvek od xsc »

Celeron píše:...v noci jsem na prostěradle vytvořil Turinský plátno.
No vida, záhada objasněna. Takže kovid :-)
bdn

#17 Příspěvek od bdn »

Za sebe můžu říct, že mě po covidu zůstal omezený čich. U smradlavých věcí nyní nevnímám zápach tak intenzivně jak před tím.
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Mně se po absolvování epizody "žluťácká rýmička" v trvání neschopnosti 4tejdny a následným trojnásobným "nechání se opíchat" smysly vrátily prakticky na původní stav zhruba po půl roce. Manželka, která prodělala celou "rýmičku" spolu se mnou, má "zparchantělý chutě i čich" doteďka a pravděpodobně už se jí to nezlepší = při vaření ji musíme hlídat, aby nepřesolovala a nepředávkovávala i ostatní koření a dochucovadla nikomu dalšímu s výjimkou svýho talíře.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#19 Příspěvek od Cust »

Ekkar, toto má moje máti při vaření už dlouho - Parkinson

Celeron, držím palce, to dáš levou zadní. :-)
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

Ona nezapomíná, že už něco vosolila, ona to vosolí, vokoštuje, zkonstatuje že to je málo slaný a nasype tam další dávku. Dtto, když něco ukuchtím já - vokoštuje a konstatuje, že by to chtělo dosolit ... A časově se to shoduje s koronosráčem.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Cust

#21 Příspěvek od Cust »

Moje máti taky nezapomíná - Parkinson ji připravil o chuť a částečně i čich.
kokun

#22 Příspěvek od kokun »

Očekáváme další pandemii. Covid byl oproti ní procházkou růžovým sadem, varuje expertka
Blíží se další velká pandemie, která může zabít miliony lidí, varovala přední odbornice na covid Kate Binghamová ve svém komentáři pro Daily Mail, který sepsala s novinářem Timem Hamesem. Světová zdravotnická organizace má nemoc nazývat zlověstně X a expertka upozornila, že svět na takovou krizi není připraven.

„Další velká pandemie je už na obzoru a může zabít o mnoho milionů více lidí než ta poslední,“ napsala v Daily Mail Kate Binghamová, bývalá šéfka britské komise pro zajištění vakcín proti covidu.
...
Honza - kokúň

#23 Příspěvek od Dekker »

polovina firmy se teď vrátila z veletrhu. a hned lehli s coviďákem :D. Manžela měla zmrvenou chuť a čich skoro 9 měsíců od coviďáku.

Dostávají mě rádoby "odborníci" na Covid. to jako za tu dobu stihli vystudovat školu, získat praxi atd aby se mohli nazývat odborníkem? Nebo je to jen nějakej podržtaška co dělal v laborce uklízeče a myče kádinek a náhodou se nachomejtl k testování vzorků? Todle strašení by mělo bejt fakt trestný ... není to náhodou šíření poplašné zprávy?
pocitujlasku

#24 Příspěvek od pocitujlasku »

Dekker: u nas je odbornik kazdy druhy clovek. To su zase predpovede, ako to, ze bude najmrazivejsia zima za poslednych 100 rokov.
No vidis, a tak si sa bal
xsc

#25 Příspěvek od xsc »

kokun píše:Očekáváme další pandemii. Covid byl oproti ní procházkou růžovým sadem, varuje expertka
No jo, když to bude věštit dostatečně dlouho, tak se vzhledem k pravděpodobnosti takové záležitosti musí trefit :-)
rnbw

#26 Příspěvek od rnbw »

To uz citam dokola niekolko rokov.
ransom

#27 Příspěvek od ransom »

Na covidu byla největší sranda, že se jinak normální lidi začali chovat jako naprostí blbci.
Čímž nemyslím odborníky, novináře ani politiky, ale občany.
Celeron

#28 Příspěvek od Celeron »

Tak po vyžrání 60% antibiotik a šesti Flexiparinech se to konečně začíná pomalu ale přece lepšit. Podle nosošťouru už mám jen jednu čárku ale ten zánět plic, co na to nasedl je snad horší než vlastní Covid.
A propo, praktik mi dnes řekl, že ten zánět s nutností antibiotik má skoro polovina pozitivních, co zatím měl od srpna v rukách.
Ovšem dokonalý je, že na to nejlíp zabírá starej dobrej V-penicilín, kterej není k mání a musí to léčit většíma driákama než je potřeba.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ransom

#29 Příspěvek od ransom »

Holka hlásila něco podobnýho. Tož se drž.
pocitujlasku

#30 Příspěvek od pocitujlasku »

ransom píše:Na covidu byla největší sranda, že se jinak normální lidi začali chovat jako naprostí blbci.
Čímž nemyslím odborníky, novináře ani politiky, ale občany.

Aspon som si v case pandemie preriedil zoznam "kamaratov".
Volakedy bolo take krasne pravidlo, ze sa kazdy vyjadroval k teme, ktorej rozumel. Herci k hraniu, spevaci k piesniam.. ale v case pandemie aj ten murar (zednik) bol zrazu epidemiolog a odhalovac svetovych sprisahani.
No vidis, a tak si sa bal
Zamčeno

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“