No vida, záhada objasněna. Takže kovidCeleron píše:...v noci jsem na prostěradle vytvořil Turinský plátno.
Covid - tak je to tady zas
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
Blíží se další velká pandemie, která může zabít miliony lidí, varovala přední odbornice na covid Kate Binghamová ve svém komentáři pro Daily Mail, který sepsala s novinářem Timem Hamesem. Světová zdravotnická organizace má nemoc nazývat zlověstně X a expertka upozornila, že svět na takovou krizi není připraven.
„Další velká pandemie je už na obzoru a může zabít o mnoho milionů více lidí než ta poslední,“ napsala v Daily Mail Kate Binghamová, bývalá šéfka britské komise pro zajištění vakcín proti covidu.
...
Dostávají mě rádoby "odborníci" na Covid. to jako za tu dobu stihli vystudovat školu, získat praxi atd aby se mohli nazývat odborníkem? Nebo je to jen nějakej podržtaška co dělal v laborce uklízeče a myče kádinek a náhodou se nachomejtl k testování vzorků? Todle strašení by mělo bejt fakt trestný ... není to náhodou šíření poplašné zprávy?
- pocitujlasku
A propo, praktik mi dnes řekl, že ten zánět s nutností antibiotik má skoro polovina pozitivních, co zatím měl od srpna v rukách.
Ovšem dokonalý je, že na to nejlíp zabírá starej dobrej V-penicilín, kterej není k mání a musí to léčit většíma driákama než je potřeba.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- pocitujlasku
ransom píše:Na covidu byla největší sranda, že se jinak normální lidi začali chovat jako naprostí blbci.
Čímž nemyslím odborníky, novináře ani politiky, ale občany.
Aspon som si v case pandemie preriedil zoznam "kamaratov".
Volakedy bolo take krasne pravidlo, ze sa kazdy vyjadroval k teme, ktorej rozumel. Herci k hraniu, spevaci k piesniam.. ale v case pandemie aj ten murar (zednik) bol zrazu epidemiolog a odhalovac svetovych sprisahani.