Jak vypnout režim S u win 11 bez přihlášení k účtu MS ?
Moderátor: Moderátoři
Jak vypnout režim S u win 11 bez přihlášení k účtu MS ?
To si musím kupovat předplacenou SIM kartu a strkat jí do starýho telefonu, abych mohl používat svůj počítač, jak potřebuju ? Kde to sme ?
Co jak z toho ven? 1000 hoven.
Linux.
Jinak se zkus podívat sem (zásah do registrů), ale jak to bude nebo nebude fungovat, to netuším a ani nechci.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
piCZus píše:Jestli v roce 2023 nevím co je S Mode
Hm, já to jako letitý uživatel Linuxu nevěděl až doteď.
No a zjistil jsem, že v soutěži Velkých Bratrů je strejda gůgl momentálně druhej (protože na Androidu lze povolit instalaci z "neznámých" zdrojů bez vlézání do jejich kšeftu, stejně jako tak lze provozovat celý foun).
Ještě že to jde úplně mimo mě. Je fakt neskutečný, co si stádo nechá líbit (a bude hůř).
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Účet Microsoft
Ověřte svoji e-mailovou adresu
Abychom mohli dokončit nastavování tohoto účtu Microsoft, potřebujeme si ověřit, že je tato e-mailová adresa vaše.
K ověření e-mailové adresy použijte tento bezpečnostní kód: 72xx99
Pokud jste o tento kód nežádali, můžete tento e-mail v klidu ignorovat. Nejspíše někdo zadal vaši adresu omylem.
Děkujeme.
Tým, který se stará o účty Microsoft
Dále by mohlo fungovat zadat jméno "admin" a heslo "password", instalátor zahlásí, že byly údaje zadány špatně a sám nabídne místní účet.
Existuje i řešení s příkazovým řádkem, kdy nejdřív odpojíte internet a když instalátor hlásí, že připojení potřebujete, zmáčknete Shift + F10 a napíšete OOBE\BYPASSNRO Počítač se restartuje a pak je nabídnut rovnou Místní účet místo Microsoft účtu.
U pro verze pořád funguje odpojení od sítě během instalace. Instalátor se asi 3x zeptá, a když trváš na svém, vytvoří se lokální účet.
Pokud tedy nechceš šílet s MS kontem a je to nějaká vlastní instalace, tak to znovu přeinstaluj nepřipojené k síti. A najdi si, jak se vyhnout MS kontu, neboť Win11 Home s ním i tak budou otravovat.