Metabo GB 18 LXT BL Q I + WPB 18 LT BL 11-125 - zkušenosti
Moderátor: Moderátoři
Metabo GB 18 LXT BL Q I + WPB 18 LT BL 11-125 - zkušenosti
Otázka zní, máte konkrétně s tímto modely pozitivní zkušenosti, odolnost, výdrž v ostrém řemeslném provozu (elektrikáři). Každý nafasuje AKU vrtačku s bruskou, nabíječku a k tomu 4-6 baterií (18 V 5.2 Ah).
P.S.: Lempl a jeho pracky zničí cokoliv, mě jde o kvalitu, životnost a jestli si poradí s desítkou, nebo dvanáctkou závitem do sloupu VO.
Pro sebe a ještě jednomu vyvolenému rád zaplatím Hilti sakumprásk a vím, že když mu dám stromeček od Hilti (stupňový vrták), tak mu to vydrží a bude se k tomu náležitě chovat. Zacházení je kamenem úrazu poslední doby.
Díky za postřeh, s Metabo žádné zkušenost nemám a docela mě zaujal svou cenou i když zázraky nečekám.
I tak díky za názor, na Metabo jsem nějak nenarazil ani na stavbách, kde dříve býval hodně Bosch, dneska je to Makita/DeWalt. Sem tam vidím Hilti, Milwaukee a Fein, ovšem je jich jako šafránu.
Dnes jsem je objednal po čtyřech kusech na vyzkoušení a vybavení nováčka – čerstvě po vyučení, ale nadmíru zručný, šikovný a pečlivý. Potřebuje prakticky vše, od ručního nářadí přes kladivo, vysavač i sadu kufrů. Rok bude dělat v tandemu a pak se osamostatní (doufám, že vydrží).