úprava textu v PDF
Moderátor: Moderátoři
úprava textu v PDF
- jardafiala
- monterjirka
Jestli o nic nešlo, tak pardon, ale upozornit na to musím.
Když se vám cizí experti pak dva tři měsíce hrabou ve všech počítačích v síti, včetně těch, které slouží jen k diagnostice řídicích jednotek strojů, aby to pak celé zopakovali ještě důkladněji, protože, než určit pachatele, je daleko těžší doložit, že u odesílatele k té editaci nedošlo na žádném v síti, to je zážitek, před kterým vás neochrání ani Chuck Norris. Netoužím po tom, zažít to znovu. Nakonec se na to skutečně přišlo na straně příjemce v zahraničí, dostal na stůl pozměněný dokument z mailového profilu pojmenovaného korektním jménem odesílatele, aniž by zkontroloval skutečnou adresu odesílatele; víc detailů nepustím. Stejně si myslím, že určitě nějaký takový návod k podvodu už dlouho běhá někde po internetu, ale nehodlám ho zveřejňovat zrovna tady.
Od té doby mám povinně taky elektronický podpis, který služebně k ničemu nepotřebuji, ale zrovna v současné době se mi hodí při komunikaci s notářem kvůli dědictví Bastlírny. Předpokládám, že aspoň u soudu jsou zvyklí platnost podpisu zkontrolovat.
Ještě jsem se nerozhodl, zda celý OT konec vlákna neoddělím do admin sekce, protože on tak úplně OT není... Nechám to uzrát.