Hyundai HDM 120 hotdog stroj, po pár minutách smrdí.
Moderátor: Moderátoři
Hyundai HDM 120 hotdog stroj, po pár minutách smrdí.
Poradím ti lepší fígl, kterým uspokojuju už přes 20 let podobný choutky naší omladiny. Jednak nedělám párek v rohlíku z celý nožky tenkýho párku a z celýho rohlíku jen s ušmiknutou špičkou - to je plejtvání, ty špičky pak nikdo nežere a musel jsem je sušit na strouhanku. Dělám to fikanějc - rohlíky přeříznu napříč na polovičku, párky taky. Půlky párků dám ohřát do vody nebo (rychlejší) je frknu na talířku na minutu do mikrovlnky. Pak vezmu jak říkáš ty vařečku, jeden přepůlenej rohlík a obě jeho půlky strčím jen tak nasucho taky do mikrovlnky, ze který jsem vyndal párečky. Zapnu ji na 15 vteřin na plnej výkon, tím se rohlík jednak ohřeje, druhak ztratí gumovitost a bude jako čerstvě rozpečenej. Vytáhnu, nabodnu a vyklektám do každýho příslušnou dutinu držadlem vařečky, našpricnu dovnitř podle chuti a mlsnosti každýho žravýho minisoudruha nebo minisoudružky majolku, kečup nebo hořčici a kleštěma co jsem si koupil ke grilu dovnitř zastrčím půlku předem ohřátýho párku. Za 20 vteřin mám obě půlky naplněný, odložím je na talířek nebo je rovnou předám dopaprčky žroutům a repete plex, další přepůlenej rohlík na 15 vteřin do mikrovlnky. Nepotřebuju žádnej hogofogo hotdogovač, zpracuju bezpečně i den starý rohlíky, nikde není nabryndaná voda - a ještě si za celejch těch cca 20 let, co to takhle provozuju nikdo nestěžoval ... Chutná to i návštěvám, pokud tohle spáchám jako expresní svačinku, když máme hosty na zahradě rodinný Apaluchy.p32 píše:...Vnuci to chtějí jako párek v rohlíku, ale musí se kupovat čerstvé rohlíky. Na druhý den ty rohlíky jsou jak guma, takže napíchnout nejdou skoro ani na nůž. ...
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
Taky jsem to praktikoval uděláním otvoru pomocí rukojeti od obracečky. Ale rohlík se občas trochu natrhl, pak ten bordel z rohlíku. Párek uvařený v páře je chutnější jak ve vodě a nahřátý rohlík je také ok. Trochu bokem, když dám i tři dny starý rohlík do horkovzdušné trouby na pár minut tak je chutnější jak čerstvě koupený. Dělám to tak i s koláčky, sladkým rohlíkem a pod. Horkovzduška je fajn stroj.
Nakonec jsem vybral Vigan Mammoth HD20X. Nerez, pevnost, sklo, termostat. Sice dvojka ale bude to lepší užitná hodnota jak ten plasťák a když se sleze více lidí tak to bude i příjemnější činnost.
Když byla někdy touha po pikadoru, jak se na jihu PvR přezdívá silnější, než trpělivost k dostupnosti mašinky, tedy typicky někde venku na výletě a pod., řešil jsem to odlomením (ukousnutím) špičky čerstvého rohlíku a prstem přes mikrotenový sáček jsem vytvořil v rohlíku zaváděcí dutinku, do které se pak nasunula nožička párku a za opatrného tlaku a "šroubování", se páreček podařilo protlačit až k opačnému konci rohlíku. Pak už stačil jen kelímek s hořčicí, nebo kečup v pytlíčku a dochucování během konzumace za studena