Vaříme při bastlení II
Moderátor: Moderátoři
U nás na spojrotě ve Vimperku byla ve skříňce vždycky min. jedna 5 litr.
sklenice sádla, chleba byl vždycky k mání a když si namazal první voják chleba, tak následovali všichni co byli na cimře, to bylo těžký pravidlo.
Přirovnal bych to k Pavlovovýmu reflexu, nebo jak se to řiká u zvířat.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Jaký je účel relativizovat dnešní humus poukazováním na ten včerejší?
Jak ti již bylo řečeno, nejde o žádnou relativizaci. Nýbrž o to, že tady vrchní nostalgik někde z Těšína psal, jak se to či ono nedělo a podobně. Dělo, jen se o tom plebs neinformoval. Toť vše.
Koukám na net a nic jinýho než kalorický hodnoty jsem k týhle pixle nenašel.
Nemáte prosím někdo nějakej dobrej, odzkoušenej recept s flákotou nebo uzeninou s tortillou, chlebem nebo bramborama? Nikdy jsem z těhle pixel nevařil a nerad bych nějakej neznámej blivajz recept z netu.
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kousek slaniny, na ní dozlatova cibulku, pak nějakýho dobrýho klobana. Do toho pak tu plechovku, ochutnat a dokořenit dle chuti a preferencí.
Pak standardní bramborák. Na bramborák nandat směs, přeložit napůl, dát do pekáče, bohatě posypat sýrem a zapéct.
Na stejném principu jsem zkoušel "bramborákový dort" v remosce - bramborák, směs, bramborák, směs, bramborák, posypat sýrem a zapéct. Ale není to tak dobrý, jak ten přehnutej.
A kutilmile - nelituju tě
Jak dělat např. kuřecí stehna, když lze mikrovlnit a grilovat zároveň? Jestli začít mikrovlnit s grilem např. 15 minut a potom jen grilovat?
Nemáte někdo letité zkušenosti?
Odzkoušeno osobně na Whirlpoolce když jse to zkusil bez toho crips talíře. Prostě pokud trouba nepeče i zespoda, tak je to špatný.
No a z principu, jak gril, tak MW s cripsem najednou. Jo a připrav se na pakárenský čištění napálenýho rozstříkanýho vomastku po každým grilování.
Prostě na kuře v keramickým "krematoriu" (pekáček s víkem) nic nemá.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Chci to jen vyzkoušet a porovnat. Sice typický horko-vzduch trouba nemá, ale při grilování fouká ventilátor, takže se teplo rozptýlí.
Co se týče údržby, tak uvnitř je velice hladká a žádné záhyby nemá, takže je už k tomu prskání tak nějak stavěná a utřená je rychle.