Moje zápisky z elektroniky z roku 1968

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
mojza

#16 Příspěvek od mojza »

Nazdárek, tak mne k eltechnice inspiroval bráchův Malý Edison (1947), dál už samostatně Zápisky budoucího elektrotechnika (1956) a Škodův: S tranzistorem a baterií (1961). Vše ještě mám, kromě následovníka. Příp. mohu něco oskenovat.
Hejnicek

#17 Příspěvek od Hejnicek »

Zkus oskenovat toho Edisona :)

Muze to byt zajimave ctivo.
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Hozd píše:Díky za pozitivní ohlasy na brožuru se schematy. S ohledem na to, pokusím se tedy naskenovat i druhou část mých zápisků, které třeba začínající elektroniky povzbudí k další činnosti, i když dnes třeba v jiné oblasti.
EKKAR: Takže kdyby někoho zajímala aspoň elektronická podoba, mám a měl bych bejt schopnej je poslat ...
Pokud by šlo nějak poslat, někam uložit ke stažení... byl bych rád. Mám je také, ale z různých zdrojů a v různé kvalitě, což není dobré.
KONOSUKE: Začínal jsem bastlit na ZŠ s příručkou Marsík, pamatuje někdo?
Stavební návod Marsík mám v originále ve výborné kvalitě a tak pokud bude zájem, mohu též naskenovat.
Hozd
Marsíka mám taky, upnutí těch návodů edice "Radioamatérská Škola" pořeším, protože je vás víc a naposledy, když jsem něco podobnýho upnul na Uložto, nějakej jejich velebezmozek to smáznul během několika dní. Asi zavolám klukům, co se aktuálně mordujou s Bastlírnou, jestli by se dal aspoň provizorně zprovoznit Upload.

Mojza - za toho "Edisona" se taky přimlouvám, jinak nabízím spolupráci, pokud by ses na to necejtil.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

Aby se to objevilo jako new post a nezapadlo to, duplikuju svůj poslední příspěvek:
EKKAR píše:
Hozd píše:...
EKKAR: Takže kdyby někoho zajímala aspoň elektronická podoba, mám a měl bych bejt schopnej je poslat ...
Pokud by šlo nějak poslat, někam uložit ke stažení... byl bych rád. Mám je také, ale z různých zdrojů a v různé kvalitě, což není dobré.
KONOSUKE: Začínal jsem bastlit na ZŠ s příručkou Marsík, pamatuje někdo?
Stavební návod Marsík mám v originále ve výborné kvalitě a tak pokud bude zájem, mohu též naskenovat.
Hozd
Marsíka mám taky, upnutí těch návodů edice "Radioamatérská Škola" pořeším, protože je vás víc a naposledy, když jsem něco podobnýho upnul na Uložto, nějakej jejich velebezmozek to smáznul během několika dní. Asi zavolám klukům, co se aktuálně mordujou s Bastlírnou, jestli by se dal aspoň provizorně zprovoznit Upload.
....
Takže jsem dal pokec a díky klukům sedícím za nickem "Karel_IV" je Radioamatérská škola v rozsahu čísel 1 až 48 v podobě .pdf souborů upnutá SEM NA BASTLÍRNU, do sekce "DDump": http://www.ebastlirna.cz/ddump/files/Ko ... ska_skola/
Kdo máte zájem, sosejte.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hozd

#20 Příspěvek od Hozd »

Dík EKKAROVI za upnutí Radioamatérské školy a pro úplnost je zde již
též zmiňovaný Marsik.

https://uloz.to/shared/batch/gA9LhZMftj ... A1HmVmMD==
Yarda1

#21 Příspěvek od Yarda1 »

Hozd píše:...pro úplnost je zde již též zmiňovaný Marsik...

Děkuji. Vnouček dorůstá do věku, kdy by ho to mohlo začít zajímat.
To by mě zajímalo, kterej pazneht mi to tenkrát vyhodil. A časopisy VTM 1961 - 1971. A sešitky Stavebních návodů - i ty malé :ignore:
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“