Moje zápisky z elektroniky z roku 1968
Moderátor: Moderátoři
Marsíka mám taky, upnutí těch návodů edice "Radioamatérská Škola" pořeším, protože je vás víc a naposledy, když jsem něco podobnýho upnul na Uložto, nějakej jejich velebezmozek to smáznul během několika dní. Asi zavolám klukům, co se aktuálně mordujou s Bastlírnou, jestli by se dal aspoň provizorně zprovoznit Upload.Hozd píše:Díky za pozitivní ohlasy na brožuru se schematy. S ohledem na to, pokusím se tedy naskenovat i druhou část mých zápisků, které třeba začínající elektroniky povzbudí k další činnosti, i když dnes třeba v jiné oblasti.
EKKAR: Takže kdyby někoho zajímala aspoň elektronická podoba, mám a měl bych bejt schopnej je poslat ...
Pokud by šlo nějak poslat, někam uložit ke stažení... byl bych rád. Mám je také, ale z různých zdrojů a v různé kvalitě, což není dobré.
KONOSUKE: Začínal jsem bastlit na ZŠ s příručkou Marsík, pamatuje někdo?
Stavební návod Marsík mám v originále ve výborné kvalitě a tak pokud bude zájem, mohu též naskenovat.
Hozd
Mojza - za toho "Edisona" se taky přimlouvám, jinak nabízím spolupráci, pokud by ses na to necejtil.
A kutilmile - nelituju tě
Takže jsem dal pokec a díky klukům sedícím za nickem "Karel_IV" je Radioamatérská škola v rozsahu čísel 1 až 48 v podobě .pdf souborů upnutá SEM NA BASTLÍRNU, do sekce "DDump": http://www.ebastlirna.cz/ddump/files/Ko ... ska_skola/EKKAR píše:Marsíka mám taky, upnutí těch návodů edice "Radioamatérská Škola" pořeším, protože je vás víc a naposledy, když jsem něco podobnýho upnul na Uložto, nějakej jejich velebezmozek to smáznul během několika dní. Asi zavolám klukům, co se aktuálně mordujou s Bastlírnou, jestli by se dal aspoň provizorně zprovoznit Upload.Hozd píše:...
EKKAR: Takže kdyby někoho zajímala aspoň elektronická podoba, mám a měl bych bejt schopnej je poslat ...
Pokud by šlo nějak poslat, někam uložit ke stažení... byl bych rád. Mám je také, ale z různých zdrojů a v různé kvalitě, což není dobré.
KONOSUKE: Začínal jsem bastlit na ZŠ s příručkou Marsík, pamatuje někdo?
Stavební návod Marsík mám v originále ve výborné kvalitě a tak pokud bude zájem, mohu též naskenovat.
Hozd
....
Kdo máte zájem, sosejte.
A kutilmile - nelituju tě
též zmiňovaný Marsik.
https://uloz.to/shared/batch/gA9LhZMftj ... A1HmVmMD==