Zasuvka na prodlužovačku k počitači.
Moderátor: Moderátoři
Zasuvka na prodlužovačku k počitači.
Při brouzdani na ali na mně vyskočilo toto.
https://www.aliexpress.com/item/1005005996990860.html
Už dlouho jsem uvažoval zda něco takoveho existuje.
U počitače prodlužku s 3 zasuvkou.
Počitač, monitor a něco takoveho co na mně vyskočilo, kde bych zapojil tiskarnu, skener, raspberry a vše co použivam jen občas.
Tad mam prodlužku se 6 dirama a vše co použivam jen občas vytahle.
Jak to řešite Vý?
Vaš nazor?
Budou na to přopojene jen hebla, co žerou dost malo a vždy když odchazim, vypinam hlavní vypinač na prodlužce.
Za sříňkami s audiem pod televizí mám ještě delší kousek, 7 zásuvek, žádná USB nabíječka, zato má navíc jakousi přepěťovou ochranu, ale tu neberu moc vážně, když tomu není předřazená ani jedna z ochran "hrubšího" stupně (stále máme dvoudrátovou síť) tak by toho stejně moc nezachránila. Ale je tam.
Obě prodlužovačky jsou na celkový proud 10 A, obě mají vypnané oba pracovní vodiče, přechoďák ochranného se vejde do 0,2 Ω. Slouží spolehlivě jedna pro počítač, tiskárnu a zdroje externího disku a skeneru, druhá pro televizi, rádio, magnetofon, gramofon, převodník TOS-link-> RCA.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
PC monitor a repráčky (i ostatní audio a video techniku) taky neřeším, vše stále v zásuvkách pod napětím. U dvou PC navíc trvale v provozu UPS. Chytrou telku Philips 55" OLED za třicet litrů mám také trvale napájenou přes Line-interactive UPS, protože tady občas elektrika dost blbne a navíc přes jeden barák je od loňska na střeše FVE, tak kdyby náhodou...
Na YouTube je video z opravy něčeho podobného, jako z tvého odkazu. Závada klasická, vadné filtrační ellyty ve zdroji pro elektroniku. Ale ta zásuvková lišta tebou odkazovaná asi bude mít mechanické spínače zásuvek? To by se jí pak problém z videa netýkal.