Tesla BM536 manuál
Moderátor: Moderátoři
fredis píše:Jen pro zajímavost. Oranžových jsem v měřácích BMXXX měnil desítky. Na vadnou modrou jsem ještě nenarazil.
Já taky. Nebyly ty modrý jinej výrobce, třeba dederón? Nebo jiná technolofie, šarže či porobně? Ale to formování oranžových je tak z 95% úspěšný.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Viz taky tady (jsou tam i Tvoje příspěvky).
Ale Tesla kapkové tantaly moc neznám, měl jsem jich jen pár, později spíš už zahraniční.
To axiální tantalové "stříbrňáky" jsem měl v ruce možná častěji, ještě předtím ty, co vypadaly trochu jako výkonové diody (typ snad WK70449?).
Edit: ne, tak TC953, viz příloha. Nejspíš to byla nějaká specialita pro armádu.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
JirkaZ píše:Světle modré byly TE131-TE135, oranžové možná TE140-TE147, nebo prostě jak jim zrovna vyšel pouzdřící epoxid.
V Tesláckým katalogu z roku 1989 je u řady TE140-TE147 napsáno "o zavedení do výroby nebylo dosud rozhodnuto" a tak pochybuju, že by to než spadl Lanškroun na držku ještě stihli. Navíc jsem měl oranžády už někdy 1983.
Ty špunty na obrázku jsem nikdá neviděl. Válečků TE151-TE158 bylo ala ve výpočetce lopaty.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Veteran píše:Tak nakonec velké zlamání. Gen. pojistky už nevyhazuje, ale na výstupu není NIC!
Jak jsi pokročil? Vypadá to, že jsi čekal na radu typu vyměň to a to a pojede to