Tak tady se pozastavím. Takže... Když si koupím čínský šmejd tak předpokládám, že to dlouho nevydrží a levný nákup se vymstí. Ale když si koupím drahou a kvalitní kameru tak mám taky předpokládat, že je v ní časové kurvítko?Dekker píše:Dostatečně kvalitní a vhodná kamera je tak drahá, že by se zaplatilo víc na opravách daných kamer než kolik by byla škoda.
Konec "Uložto" jak ho známe
Moderátor: Moderátoři
xsc píše:To ne, ale musíš počítat bohužel s tím, že ti jí nějaký vandal občas zničí. A nemá smysl, aby kamera měla vyšší hodnotu než to, co hlídá...
přesně tak. Když tam dáš kameru za 20 tisíc a někdo ji vezme pálkou a nebo ji posprejuje aby neviděla kolikrát zaplatíš 10 a víc tisíc za opravu. Když se to stane s kamerou za 4 tisíce tak jen pokrčíš rameny a hold vyměníš
- nostalcomp
Ámen!
P.S. - A sluníčkový dobroseři na H0vnech.cz už se radujou: https://www.novinky.cz/clanek/internet- ... variant=0&
Aby vám mráz kule roztrh, aby vám prdel zarostla a sedla na vás dyzentérie!!!!
A kutilmile - nelituju tě
Na toulož som nechodil, ale mám taký divný pocit: ako keď práve nastupuje čínsky režim... Lebo nejako tomu nerozumiem: ak sú opatrenia urobené nie kvôli zisku, ale kvôli tlaku za využívanie tejto služby v rozpore so zákonom (podľa povahy úpravy to vyzerá že áno), ako porušoval dobré mravy prevádzkovateľ toulož? Veď on poskytol priestor a jasné pravidlá hry, a keď niekto zavesil niečo nezašifrované, musel rátať s tým, že si to môže ktokoľvek stiahnuť: ON si to nezabezpečil a teda vedome poskytol: nemôže požadovať poškodenie svojich práv... Ak ten niekto bol len tretia strana, a zavesil dielo iného, dokonca nezašifrované, zasa len ON porušil nejaké pravidlá: Mal by byť stíhaný ON: a trebárs aj potrestaný odstrelením: aby si to dobre zapamätal. Totiž, ak by sa v našom štáte udiala nejaká černota (keby), tak by zrušili štát? Ak v potravinách dôjde k čórke vyššie uvedenej, tak zrušia predajňu?? Opakujem, poskytovateľ služby toulož založil jasné pravidlá, teda dúfam, a poskytol diaľnicu na používanie: na ktorej by mal byť zodpovedný každý si za svoje činy. Alebo je to inak?