Konec "Uložto" jak ho známe

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MiraSt

#91 Příspěvek od MiraSt »

Dekker píše:Dostatečně kvalitní a vhodná kamera je tak drahá, že by se zaplatilo víc na opravách daných kamer než kolik by byla škoda.
Tak tady se pozastavím. Takže... Když si koupím čínský šmejd tak předpokládám, že to dlouho nevydrží a levný nákup se vymstí. Ale když si koupím drahou a kvalitní kameru tak mám taky předpokládat, že je v ní časové kurvítko?
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
xsc

#92 Příspěvek od xsc »

To ne, ale musíš počítat bohužel s tím, že ti jí nějaký vandal občas zničí. A nemá smysl, aby kamera měla vyšší hodnotu než to, co hlídá...
ransom

#93 Příspěvek od ransom »

JirkaZ píše:Ten Orwell se ti líbil jako návod a popis vhodného cíle?

Líbil se mi, protože to je dobrá kniha.
Jako návod ne. Já jsem spíš fašista.
EKKAR

#94 Příspěvek od EKKAR »

A zkusils třeba i 2084 ????
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Dekker

#95 Příspěvek od Dekker »

xsc píše:To ne, ale musíš počítat bohužel s tím, že ti jí nějaký vandal občas zničí. A nemá smysl, aby kamera měla vyšší hodnotu než to, co hlídá...

přesně tak. Když tam dáš kameru za 20 tisíc a někdo ji vezme pálkou a nebo ji posprejuje aby neviděla kolikrát zaplatíš 10 a víc tisíc za opravu. Když se to stane s kamerou za 4 tisíce tak jen pokrčíš rameny a hold vyměníš
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Hubert_79 »

Hold se nemění, hold se vzdává :P
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
mi-ro

#97 Příspěvek od mi-ro »

Je 1.12. tak jsem ze zvědavosti zkusil spustit a stáhnout něco z U..o a bez problémů to jede. Přijde mi faktura? A teď mě napadlo že jsem si měl celý Uložto stáhnout na disk a kdybych něco potřeboval, najdu to tam. :D
..to bude jen ňákej odpůrek
Pikofarad

#98 Příspěvek od Pikofarad »

Jo jede to dál,jen strašně pomalu na free .Kredit jsem včas vyčerpal
OK2STO

#99 Příspěvek od OK2STO »

Já jsem měl zaplacen kredit, tak jsem jim napsal ať mně vrátí
nevyčerpanou částku na účet, a již mně to vrátili.
Olchor

#100 Příspěvek od Olchor »

Tak už to nejede - zmizel vyhledávací řádek.
nostalcomp

#101 Příspěvek od nostalcomp »

Vyhledávání zatím funguje zde, ale už nelze nic stáhnout. Zahlásí to, že soubor je soukromý.
EKKAR

#102 Příspěvek od EKKAR »

Nechť jsou prokleti všichni Bruselčíci a všem nepřející "kolektivní správci autorskkejch práv", ať se udávěj vlastníma zvratkama a utopěj ve vlastních sračkách, budiž jim dopřáno dostižení od vlastních výdobytků, aby chcípli na nedostatek veřejně dostupnejch informací a 🤐 cenzúru.
Ámen!

P.S. - A sluníčkový dobroseři na H0vnech.cz už se radujou: https://www.novinky.cz/clanek/internet- ... variant=0&
Aby vám mráz kule roztrh, aby vám prdel zarostla a sedla na vás dyzentérie!!!!
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
ransom

#103 Příspěvek od ransom »

Nadáváš jak cikánka chycená při čórce.

2084 se mi nelíbí už podle popisu.
Můj oblíbený fiktivní svět budoucnosti je Dilvermoon.
EKKAR

#104 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše:Nadáváš jak cikánka chycená při čórce. ...
Jen pustě závidíš, že to tak neumíš taky ...
adakar

#105 Příspěvek od adakar »

Možno to bola skôr pocta než výtka: možno keby sme rozumeli po cikáánsky, zasmiali by sme sa tiež :)

Na toulož som nechodil, ale mám taký divný pocit: ako keď práve nastupuje čínsky režim... Lebo nejako tomu nerozumiem: ak sú opatrenia urobené nie kvôli zisku, ale kvôli tlaku za využívanie tejto služby v rozpore so zákonom (podľa povahy úpravy to vyzerá že áno), ako porušoval dobré mravy prevádzkovateľ toulož? Veď on poskytol priestor a jasné pravidlá hry, a keď niekto zavesil niečo nezašifrované, musel rátať s tým, že si to môže ktokoľvek stiahnuť: ON si to nezabezpečil a teda vedome poskytol: nemôže požadovať poškodenie svojich práv... Ak ten niekto bol len tretia strana, a zavesil dielo iného, dokonca nezašifrované, zasa len ON porušil nejaké pravidlá: Mal by byť stíhaný ON: a trebárs aj potrestaný odstrelením: aby si to dobre zapamätal. Totiž, ak by sa v našom štáte udiala nejaká černota (keby), tak by zrušili štát? Ak v potravinách dôjde k čórke vyššie uvedenej, tak zrušia predajňu?? Opakujem, poskytovateľ služby toulož založil jasné pravidlá, teda dúfam, a poskytol diaľnicu na používanie: na ktorej by mal byť zodpovedný každý si za svoje činy. Alebo je to inak?
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“