Vtipy, vtipné články a odkazy XII
Moderátor: Moderátoři
https://cnn.iprima.cz/studentky-czu-si- ... ram-419445? Když to i na letišti akceptujou, že s tím normálně detekčním rámem projdou? A co by třeba dělali, kdyby detektor reagoval na dráty v rovnátkách, který se nasazujou třeba na půl roku na pevno? To by jako dotyčnýho študenta/študentku nepustili půl roku ke zkoušce? Anebo co by dělali s člověkem, kterej má po úraze v těle kovovej implantát? Toho by jako vyhodili nafurt? F.u.c.k.t. magoři ...
A kutilmile - nelituju tě
Nevzal si s sebou lékařskou zprávu v angličtině a tak byl hodinu podezřelej než se to vysvětlilo. V Praze a Frankfurtu to nikomu nevadilo. Bylo to kolem roku 2014.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://www.garrett.cz/detektor-kovu-ga ... 165190.php
když už chtějí být "profi"
Je přece nesmysl, aby osoba prošlá rámem a detekována jako "závadná" postupně odkládala random věci a šatstvo, dokud "pískat" nepřestane
Na vrátnici si to chlapi asi užívali.
V hubě mám tři masivní celokovové korunky, ale ty nikdy a nikde nic. Což by mohla být odpověď na Ekkarova rovnátka.
Mám snad žalovat, když jdu na katastr, že musím vysypat i drobáky z kapes a projít stejným rámem, když jdu na katastrální úřad, jen proto, že sedí dvě patra nad soudem, zatím, co zaměstnanci si kartou otevírají sousední vchod?
Jestli dojde na nějakou žalobu, soudci se zapotí.
A silně pochybuju, že by to chlapy za rámem bavilo. Nikdo nebuzeruje nikoho rád (až na psychopaty). Jednu dobu jsem působil na letišti i jako kontrola a byl to hnus velebnosti. Polovina pod vlivem, slovo deodorant asi nikdo neslyšel, donekonečna vysvětlovat proč to a to nesmí do letadla, atd... Stačilo půl roku.
Dále pipiny nikdo neponižoval - bylo jim oznámeno, že při pozitivní detekci je nelze vpustit dovnitř a nabídnuto alternativní řešení. Ony samy se rozhodly, jak se rozhodly. Jestli jim toto rozhodnutí způsobilo ponížení, je to jejich věc, to rozhodnutí bylo jejich.
Kromě toho klidně vsadím boty, že obě pipiny test nedaly, a proto si stěžují.
Dále by se před soudem prokázalo, že nejenže ten rám znají, ale že jím už několikrát prošly, takže věděly wocogo.
A konečně - ještě by se vyhrabalo, že ony "stydlivky" na nějaké studentpárty tančily na stole s kozama ven. O čemž určitě existuje dokundamentace na netu, či jinde.
A proto pochybuji, že by došlo k nějakému sporu.
Kód: Vybrat vše
„Nevěřícně jsem se zeptala, jestli si mám tu podprsenku sundat, a oni mi řekli, že se bohužel nedá nic jiného dělat, jinak mě nepustí. Cítila jsem velký tlak a byla jsem úplně v šoku. V tu chvíli jsem se rozbrečela,“ popisuje. Test se jí měl automaticky za pár minut spustit s časovým limitem. „Šla jsem na toalety přes chodbu, kde už byla řada dalších studentů, co čekali na svůj čas testu. V kabince jsem si podprsenku sundala a rozbrečela se ještě víc, měla jsem přiléhavý svetr a byly mi vidět bradavky.“V dnešním Blesku:
"Ještě jednou řekneš, že jsem kráva,
a rozvedu se s tebou!" vyhrožuje žena manželovi.
"A teď si jdu lehnout, bolí mě nohy."
"Přední, nebo zadní?"
Ano, zveřejnění je adekvátním bojem proti takovým praktikám - a jak vidno, vostuda školu rychle poučila, jak se má vůči svým studentům chovat. Pokud by to nařízení nechali v původní podobě, byl bych i pro hromadnou žalobu na přístup školy.msar píše:Čekal bych, že na vysokých školách studují dospělí lidé, kteří nastalou nepříjemnou situaci umí řešit jinak než rozbrečením, psychickým hroucením a fňukáním na netu
"a v tomhle případě s velkou pravděpodobností bylo." - nebylo.
"že ten rám je technická novinka u skládání zkoušek" - instalován v roce 2016 => to novinka nebude.
A dále - byla nabídnuta alternativa - a dle mluvčí je alternativou i to prodělat zkoušku klasicky - tedy zkoušející student, a to právě v případě, kdy by studentovi vadil rám, či kamery.
Tedy ekkar lže.