ELE P9000 problémy
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
ELE P9000 problémy
Že by kvalita vycházela z toho, že naše mapy tradičně patří mezi špičku a zobrazilo se to i v elektronické verzi?
Jinak Seznam jako takový a všechny jeho odnože (zejména Hovnovinky) fakt nemusím, až nesmím a se strejdou G. je to totéž.
Ale v mapách platí to, co jsem napsal.
Ještě k těm Mapám: pokud budeš chtít aktualizace, musíš jít přes instalaci na V. B. Play a tamní nová verze Map zase bude chtít novej Android. Začarovaný kruh, ale možná to víš...
Cestou k použití staršího přístroje je třeba pořízení něčeho "jetého" značkového, co umí novější verzi Androidu (nechci tady Samsung úplně propagovat
Edit: teď koukám, že to jde na toho PRCáka...
Počítej ale s tím, že pokud třeba využíváš navigaci v autě na složité křižovatce, je tam současně vidět málo družic a máš pomalý procesor, tak navigace prostě nestíhá.
Jestli to chceš na procházky na houby, abys našel cestu zpátky, pak je skoro jedno, co použiješ a ani ty mapy nemusí být úplně aktuální...
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Na Mapy.cz kouknu a okamžitě tam všechno vidím (je to prostě klasická topografická mapa), G. maps je nevýrazný slitý zblitek bez jakýchkoliv detailů.
Rád jsem si vždycky "četl" v mapách a na Mapy.cz to prostě pořád jde. Uživatelské rozhraní za 1***.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Ale google používám pro zkontrolování dopravní situace, když hraju úníkovku "Dostaň se z práce domů" - na mapy.cz mi zobrazení dopravní situace přijde méně přehledné.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- jardafiala
Z popisu je jasné, k čemu bych mapy rád použil - bloudění po lese a jiné cestování, ne do auta.