Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2
Moderátor: Moderátoři
Pokud tě někdo přehodí, prostě byl ochoten dát víc. Pokud se ti nelíbí, že za šrot dá někdo víc než ty, jde čistě o tvůj problém.
Na Aukro dávám věci zásadně od koruny. A je mi šumafuk, jestli se prodají za tu korunu.
Když přhazuju, dám kolik jsem ochoten dát. Když mě někdo přehodí o deset korun, no tak mě přehodí, no. Mám se z toho tento...?
Na Aukru sem tam narazím na zajímavá rádia, které pak koupím, zajímá mne hlavně Grundig, 70,80 léta, Telefunken, SABA.
Naopak jsem prodal pár stavebnic letadel, limitované edice od Eduardu apod. Dobře šly prodat samozřejmě hlavně ty, které již není možné v obchodech sehnat a dále se nevyrábí. Potřeboval jsem udělat místo ve skříni - na ty rádia
To že byl maras když tam přihazovalo 16 lidí bylo jen o tom, že jeden z nich tam střelil příhoz, který se ostatní snažili zřejmě po minimálních příhozech dorovnat, přičemž za toho co střelil nejvíc přihazoval systém sám, to je celé.
Mám taky, kdysi docela dobrý.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
starecd píše:ransom:podle tvé rady bych nic nevydražil,
Tak nevydražil, no. To je zkrátka princip aukce. Někdo je zkrátka ochoten a schopen dát víc než ty.
Prodejcům šrotů od Tesly to přeju, když se najde deset blbců, co jsou schopni se o to virtuálně porvat, tak ať z toho má prodejce vejvar.
Takový už je život.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
TAKJAN píše:9999-,Kč?? Že jsem ho líp neudržoval..https://elektro.bazos.cz/inzerat/178307 ... -cerny.php
To je náš známý, pan Jaroslav z Prahy. Z inzerátu se nic nedozvíš a v pětiminutovém videu (na které se máš podívat) máš osm reklam. Takže i kdyby poslední věc ve vesmíru měl tento pán, tak to prostě kupovat nebudu.