Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
starecd

#76 Příspěvek od starecd »

ondraN: když je proti tobě 16 maníků, nemá cenu přihazovat ať se pobijí ostatní, za takový adrenalin pěkně děkuju. Při těch 16 kusech se nedá stíhat přihazovat je to mazec, kdo nezkusil neví.
Kdejaký Teslácký šrot z kontejneru za těžké peníze.
ransom

#77 Příspěvek od ransom »

Nukdo tě nenutí přihazovat v prodloužení. Pokud to chceš, přihodíš zamýšlenou částku hned na začátku. Po skončení aukce se dozvíš jestli jsi vyhrál nebo jestli tě někdo přehodil..
Pokud tě někdo přehodí, prostě byl ochoten dát víc. Pokud se ti nelíbí, že za šrot dá někdo víc než ty, jde čistě o tvůj problém.

Na Aukro dávám věci zásadně od koruny. A je mi šumafuk, jestli se prodají za tu korunu.
Když přhazuju, dám kolik jsem ochoten dát. Když mě někdo přehodí o deset korun, no tak mě přehodí, no. Mám se z toho tento...?
Tom82

#78 Příspěvek od Tom82 »

Jak píše ransom - jestli na konci aukce přihazuješ "v plovoucím" režimu po desítkách korun, tak je to adrenalin ale taky blbost. Pokud to chceš, tak prostě přihoď max limit, za který už jít nechceš a neřeš to. Já tedy rovnou nepřihazuji maximum jako svůj první příhoz, přihodím 50% max. částky, za kterou bych to reálně chtěl. Pak dle stavu před koncem aukce dohodím zbytek. Pokud i tak prohrávám tak se rozmyslím, zda půjdu třeba o 10-20% ještě nahoru a rovnou dohodím na ten můj finální limit. Pokud mi to za to nestojí, kašlu na to.

Na Aukru sem tam narazím na zajímavá rádia, které pak koupím, zajímá mne hlavně Grundig, 70,80 léta, Telefunken, SABA.

Naopak jsem prodal pár stavebnic letadel, limitované edice od Eduardu apod. Dobře šly prodat samozřejmě hlavně ty, které již není možné v obchodech sehnat a dále se nevyrábí. Potřeboval jsem udělat místo ve skříni - na ty rádia :D
starecd

#79 Příspěvek od starecd »

ransom:podle tvé rady bych nic nevydražil, jak jsem psal přihazovalo 16maníků, tak si to někdy zkus jaký je to fofr a potom raď.
ransom

#80 Příspěvek od ransom »

No a co? Jsi opravdu tak... nechápavý?
rnbw

#81 Příspěvek od rnbw »

To je princip aukcie - najst najvyssiu moznu predajnu cenu. Ked chces nakupit lacno, musis prihodit na veci, ktore nikto nechce :D Nedavno som na eBay kupil lampy do projektora za vyvolavaciu cenu.
Tom82

#82 Příspěvek od Tom82 »

starecd: však Aukro přihazuje ale za tebe automaticky. Např. cena předmětu je 70Kč, minimální příhoz 10Kč. Když přihodíš na 200Kč, cena draženého předmětu se zvýší na 80Kč. Druhý člověk přihodí 10Kč. Aukro za tebe přihodí také 10Kč, cena předmětu je nyní 100Kč a stále tak vyhráváš ty a to se děje automaticky stále dokola dokud někdo jiný nepřihodí 210Kč, přičemž ale neví, že musí přihodit nad 200Kč. Takže buď bude zkoušet po minimálních příhozech, nebo tam z boku střelí 250, 300Kč. Však je to jednoduché.

To že byl maras když tam přihazovalo 16 lidí bylo jen o tom, že jeden z nich tam střelil příhoz, který se ostatní snažili zřejmě po minimálních příhozech dorovnat, přičemž za toho co střelil nejvíc přihazoval systém sám, to je celé.
starecd

#83 Příspěvek od starecd »

rnbw: nemám sklady na kraviny, jak jistý Jarda, který se tím asi i živí.
ransom

#84 Příspěvek od ransom »

Nejsi náhodou příbuzný virtuálního asistenta na infolince pojišťovny Uniqa?
TAKJAN

#85 Příspěvek od TAKJAN »

9999-,Kč?? Že jsem ho líp neudržoval..https://elektro.bazos.cz/inzerat/178307 ... -cerny.php
TAKJAN

#86 Příspěvek od TAKJAN »

Tohle je lepší cena. https://elektro.bazos.cz/inzerat/178254521/m2405s.php

Mám taky, kdysi docela dobrý.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Hubert_79 »

starecd píše:ransom:podle tvé rady bych nic nevydražil,

Tak nevydražil, no. To je zkrátka princip aukce. Někdo je zkrátka ochoten a schopen dát víc než ty.
Prodejcům šrotů od Tesly to přeju, když se najde deset blbců, co jsou schopni se o to virtuálně porvat, tak ať z toho má prodejce vejvar.
Takový už je život.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
PotPalo

#88 Příspěvek od PotPalo »

Takátodoska bola na aukre... a ja mám skoro rovnakú a ponúkajú mi ani nie polovicu.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Hubert_79 »

TAKJAN píše:9999-,Kč?? Že jsem ho líp neudržoval..https://elektro.bazos.cz/inzerat/178307 ... -cerny.php

To je náš známý, pan Jaroslav z Prahy. Z inzerátu se nic nedozvíš a v pětiminutovém videu (na které se máš podívat) máš osm reklam. Takže i kdyby poslední věc ve vesmíru měl tento pán, tak to prostě kupovat nebudu.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
TAKJAN

#90 Příspěvek od TAKJAN »

Však ne, když ho mám doma. Ale v podstatně horším stavu.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“