lékařská prohlídka na řidičák

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#46 Příspěvek od Celeron »

Jezdím občas v úterý na schůze jednoho spolku poblíž starejch lázní na nábřeží. Vracím se od tamtaď mezi t21-24 hodinou. 3 x mě stavěli u Auparku mezi kruháčem a černou dírou. Jednou na Koutníkovce u tý starý benzínky naproti AAA. Prostě v nočních hodinách mají žně.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
sis2

#47 Příspěvek od sis2 »

Švestky přes den zaj*bávají v kancelářích, případně "hlídky" v autech na parkovištích ..... a noční směny (kam musí "přednostně" mlaďoši) pak holt musí naplnit stanovený plán kontrol. Bo statistiky, výkazy, hlášení, předstírání aktivity atd., to je základ!
rnbw

#48 Příspěvek od rnbw »

Za 16 rokov som len dvakrat fukal, vzdy rano. A teda raz platil pokutu - trochu viac som vytocil dvojku a hned tam bolo 80...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Hubert_79 »

sis2 píše:plán kontrol. Bo statistiky, výkazy, hlášení, předstírání aktivity atd., to je základ!

Mají i plán na pokuty. Onehdy jsem v Rakovníku nedal blinkr vpravo - tady, jasně, měl jsem ho dát; ovšem jinam než vpravo tam jet nejde. No a za rohem chytali, dali mi kilo pokutu. Když jsem byl "odbaven", tak jsem švestce řekl "tak aspoň máte čárku a šéf bude mít radost", ten švestka jen "jeďte už" :lol:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Eleman

#50 Příspěvek od Eleman »

No jo u Pražský brány. Bývají schovaný na tom parkovišti, zespoda tam není moc vidět.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
EKKAR

#51 Příspěvek od EKKAR »

Naposledy mě vyhrábla hlídka se služebním autem před asi 2 rokama - na rovným a přehledným úseku najednou od krajnice vykročila blonďatá žlutá vesta s plácačkou a přiměla mě zastavit přímo uprostřed vjezdu do přilehlýho objektu bejvalý STS - https://mapy.cz/s/kaconagefo . A hned chtěla doklady a vytáhla nátlamek na foukačku - a z protisměru přijel kamión s kontejnerem na návěsu (z nedalekýho METRANSu) a chtěl odbočit do tý bývalý estéesky, jenomže švestka se nemínila vzdát "svýho místa". Její kolega stál u polepený ochcáfky opodál a jen kroutil hlavou. Radši jsem nečekal, až kamioňák zmáčkne houkačku, bo ta opicajtka by si díky bezprostřední blízkosti těch tlakovzduchovejch houkaček za svojí řiťkou nejspíš musela jít vyměnit zahněděný prádlo - a prostě jsem jí tu fujaru, kterou mi cpala před ksicht odstrčil, nastartoval jsem a popojel jsem mimo vjezd - zhruba o 2 dýlky auta na to další parkoviště. To, co jsem si pak musel vyslechnout, že jsem neuposlechnul její příkaz k zastavení atd atd - to byla litányje jak od fůryje. Absolutně nechtěla slyšet žádnej argument, že neměla důvod mě zastavit ve vjezdu a já jen popojel, abych nezavadzel. Ječela tam na mě jak Viktorka nad splavem asi 5 minut, pak jí došel dech, ale papíry mi vrátit nechtěla, že prej jsem se dopustil těžkýho přestupku a kdesi cosi. Vyřešil to až její podstatně starší kolega a pravděpodobně velitel hlídky, když k ní přišel, naprosto nekolegiálně ji plácnul po prdeli, naprosto konsternovaný jí z ruky sebral moje papíry, strčil mi je do okýnka a máváním mě poslal pryč ... Škoda že to bylo se služebním a ne s Drobkem, tam mám kameru i se zvukovým záznamem a ten pleskanec po zadku po předchozím akustickým teroru by tam musel bejt slyšet ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Hubert_79 »

Eleman píše:No jo u Pražský brány. Bývají schovaný na tom parkovišti, zespoda tam není moc vidět.

Tak tak, asi oblíbené místo.
EKKAR: Měl jsi zůstat stát a nechat švestky, ať si to vyřeší.
TAKJAN

#53 Příspěvek od TAKJAN »

Mně se stal taky dobrý příběh. Zastavili mně 50m od baráku. Naštěstí jsem měl zrovna pás. Šahám pro doklady auta a ne, jen občanku. Tu nevozím, tak řidičák. Nic jinýho. A fouknout, ok. Pak mi vracel náustek a já že ho nechci, ať si ho uloží jako biologický odpad. Pak mi ho vnutil ať ho vyhodím. Chtěl jsem ho mrsknout do dáli, ale nějak jsem ho hodil na něj. Musel jsem vlézt a sebrat ho. A druhý polda: chtěl jsem vás pochválit za trikolóru, ale neudělám to:-)
hafca

#54 Příspěvek od hafca »

Hubert_79 píše:
Eleman píše:No jo u Pražský brány. Bývají schovaný na tom parkovišti, zespoda tam není moc vidět.

Tak tak, asi oblíbené místo.
EKKAR: Měl jsi zůstat stát a nechat švestky, ať si to vyřeší.

Občas tam jezdím za synem, ale nikdy neblikám. Jinam se tam jet nedá, takže to beru jako zatáčku a do té taky neblikám.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Hubert_79 »

No vidíš. Mě švestka řekla, že jedu křižovatkou a měním směr jízdy, nejedu tedy rovně.
EKKAR

#56 Příspěvek od EKKAR »

Ano, ZNAMENÍ O ZMĚNĚ SMĚRU JÍZDY se musí dávat vždycky, když se mění směr jízdy - a vůbec nevadí, že se přitom pokračuje po hlavní. Prostě ta hlavní mění směr, tak se bliká. Basta.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
tomasjedno

#57 Příspěvek od tomasjedno »

hafca píše:Občas tam jezdím za synem, ale nikdy neblikám. Jinam se tam jet nedá, takže to beru jako zatáčku a do té taky neblikám.
Značky před tou “zatáčkou” říkají, že je to křižovatka a na satelitní fotce je to evidentní. Hlavní zahýbá doprava, rovně se dá taky projet a doleva se nesmí. Švestky měly recht.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Hubert_79 »

Však já se proboha nepřu, blinkr bejt měl.
Rovně taky jet nejde, jel bys do protisměru.
rnbw

#59 Příspěvek od rnbw »

Keby si isiel rovno, tak blikat (schadzas z hlavnej cesty), ci nie (nemenis smer jazdy - ides stale rovno)?
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Hubert_79 »

Pokud by se dalo jet rovně, tak bych tedy blikat neměl. Hlavní nehlavní.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“