lékařská prohlídka na řidičák
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
sis2 píše:plán kontrol. Bo statistiky, výkazy, hlášení, předstírání aktivity atd., to je základ!
Mají i plán na pokuty. Onehdy jsem v Rakovníku nedal blinkr vpravo - tady, jasně, měl jsem ho dát; ovšem jinam než vpravo tam jet nejde. No a za rohem chytali, dali mi kilo pokutu. Když jsem byl "odbaven", tak jsem švestce řekl "tak aspoň máte čárku a šéf bude mít radost", ten švestka jen "jeďte už"
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
A kutilmile - nelituju tě
Hubert_79 píše:Eleman píše:No jo u Pražský brány. Bývají schovaný na tom parkovišti, zespoda tam není moc vidět.
Tak tak, asi oblíbené místo.
EKKAR: Měl jsi zůstat stát a nechat švestky, ať si to vyřeší.
Občas tam jezdím za synem, ale nikdy neblikám. Jinam se tam jet nedá, takže to beru jako zatáčku a do té taky neblikám.
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
Značky před tou “zatáčkou” říkají, že je to křižovatka a na satelitní fotce je to evidentní. Hlavní zahýbá doprava, rovně se dá taky projet a doleva se nesmí. Švestky měly recht.hafca píše:Občas tam jezdím za synem, ale nikdy neblikám. Jinam se tam jet nedá, takže to beru jako zatáčku a do té taky neblikám.