tak nakonec bylo nutné vyřadit tři piny, obraz je bez linek a bez rušení, ovšem horní pravá třetina má trochu jiné zobrazování barev zejména žlutou posouvá do zelené
Stejný problém jsem nedavno řešil na LG. výsledkem je také na jedné polovině drobný posun barev, ale ta polovina je i háklivá na statický obraz, který se tam případně trochu "vypálí" na nějakou dobu, než se "přemaže". Ale i tak je to dobře koukanelné, pokud se to nesnažíš hledat, nevšimneš si toho.
Zdravim chlapi, resim ted uplne to same. Tv je furt zaciklena a vyndavani pasku jako na YouTube na to nema zadny vliv ani kdyz odpojim jednu nebo druhou stranu zvlast. Muzete mi kdyztak prosim rict kde a jake ty piny poresit? Jsem celkem amater ale mam sikovne ruky, takze kdyz by mi nekdo dal treba k tomu i obrazek tak by to byla pecka. Diky vsem, nechce se mi tak mladou tv hazet do popolnice kdyz by sla aspon trochu nejak sprovoznit.
Pánové, to je fičák, tento týden už čtvrtý kus 50-55" této řady s panelem KO. A to jeden horlivý zákazník prvně volal, že požaduje opravu zdroje TV. TV se prý po spuštění zapne ale pak to prý zdroj neutáhne a restartuje se. Nejspíš asi elyty... Sdělil jsem mu že symptomy popsal úplně přesně, jen s těma elytama je kousek vedle. Přál bych vám vidět ten protáhlý, nevěřící ksicht když jsem mu sdělil diagnózu.
Presne dnes sa mi toto stalo - telefonát, TV sa snaží zapnúť - to bude zdrojom ...... Potom to doniesol keď som zbadal že je to UE50TU8072U tak to už bolo jasné.
..neuvěřitelné.....u mě na začátku minulého týdne 1ks UE50TU8072 a druhý tv ,stejný typ , včera dopoledne - oba s vadou displeje - opakovaný restart....