A proto je ti taky doufám jasný, proč vidím rudě, když si zaplatím Balík do ruky a místo očekávanýho doručení do místa bydliště na přesně opačným konci města, než je to "doručovací depo" i přes celodenní sezení doma na prdeli najdu večer ve schránce avízo s výzvou, že si pro zásilku musím sám dojet. To jim jako mám platit prachy navíc za to, že si balík stejně musím "doručit" sám? To depo je tady: https://mapy.cz/s/joburufovo - a já bydlím přesně na opačným (severním) konci města, VZDUŠNOU ČÁROU skoro na metr přesně 4km daleko. Dojezd je tím pádem kvůli nepřímočarosti silnic a ulic ještě podstatně delší - skoro 6km.Hubert_79 píše:Zadej si tady nějakou adresu ve Třebové a u všech bude v kolonce "doručovací pobočka" depo Česká Třebová. ....
Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Já mám třeba depo teprve v tramtárii, bydlím na Praze 6 a balíky vozí depo, sídlící v Rudné u Prahy.
Ukázka jak ale taky může vypadat doručení, kde byla adresována přímo pobočka pošty v Suchdole:
A aby toho nebylo málo. Ráno SMS, že mi PPL přiveze mezi 12:00 až 14:00 balíček z TME. A co se nestalo, v jednu další SMS, že se omlouvají, ale kvůli poruše mi to uloží někde poblíž a ať si tam zajdu.
To už nemůže být normální. Přemýšlím, jestli mi někdo zaklel tyhle služby, nebo mě trestá za nějaké hříchy z mládí.
https://www.seznamzpravy.cz/diskuze/eko ... aky-241742 Oni nezvládají ani plnit svoje základní služby a povinnosti - a myslej si, že si od nich někdo nechá zařizovat důležitý ouřední věci? Nebo jako že mi konečně u bytu zazvoní skutečnej DORUČOVATEL s mojí zásilkou a ne nějakej vylízanej poštěvák, kterej mi místo zásilky se zaplaceným doručením do ruky jen strčí do schránky papír s výzvou k "samodoručení" ????
dneska 72,- a pošťačka cosi blábolila, jestli to chci doručit a nebo pozdě doručit, nebo co. Nějak se pokoušela asi mi říct, že za to základní výpalný to bude tři dny hnít na poště, než se někde naplní přepravka, ale za další příplatek to zkusí zařadit do doručování jako kdysi. Divnej podnik. Vivat rakušan. Mohl to zrušit rovnou celý ať je to stylově čistý. Pošta plná dementů, asi se tam chodí ohřát, baba hodinu hledá občanku, tak vysype přepážkový úřednici obsah dvou tašek, protože neví jak občanka vypadá...
Samozřejmě mi úřednice nezapomněla nabídnout los. Od té doby, co místo efektivního doručování začali prodávat losy, monočlánky a omalovánky, tahle firma nestojí ani za hovno.
Mu/jí tu kolonoskopii provedu na místě botama s okovanou špičkou a zepředu, aby na to kloudně viděl/a. Škrábacíma losama si pak může ten zpředu nakopanej anál utřít ...matahari píše:Objedná tě na kolonoskopii a prodá ti 3 losy.