Aktuálně Česká pošta 2022-2025

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
EKKAR

#766 Příspěvek od EKKAR »

Hubert_79 píše:Zadej si tady nějakou adresu ve Třebové a u všech bude v kolonce "doručovací pobočka" depo Česká Třebová. ....
A proto je ti taky doufám jasný, proč vidím rudě, když si zaplatím Balík do ruky a místo očekávanýho doručení do místa bydliště na přesně opačným konci města, než je to "doručovací depo" i přes celodenní sezení doma na prdeli najdu večer ve schránce avízo s výzvou, že si pro zásilku musím sám dojet. To jim jako mám platit prachy navíc za to, že si balík stejně musím "doručit" sám? To depo je tady: https://mapy.cz/s/joburufovo - a já bydlím přesně na opačným (severním) konci města, VZDUŠNOU ČÁROU skoro na metr přesně 4km daleko. Dojezd je tím pádem kvůli nepřímočarosti silnic a ulic ještě podstatně delší - skoro 6km.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#767 Příspěvek od Hubert_79 »

Ale my nejsme (výjimečně) ve při. Jen jsem podotkl, že je neefektivní dělat kravál někde, kde za to fakt nemůžou a nedisponují nástroji na to, aby se to již neopakovalo. Toť vše :)
Já mám třeba depo teprve v tramtárii, bydlím na Praze 6 a balíky vozí depo, sídlící v Rudné u Prahy.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
PotPalo

#768 Příspěvek od PotPalo »

EKKAR píše:... skoro 6km.
Sadni na bicykel a za chvíľku si tam. :D
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
EKKAR

#769 Příspěvek od EKKAR »

V mokrým sněhu a solný sračkanici. Výbordelně, chci tě vidět, jak to podnikneš. Potažmo ještě večer, po směně, když je tma jak v Obamově prdeli. Mňamka ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Kvicala_r

#770 Příspěvek od Kvicala_r »

No právě proto jsem na takovou službu rezignoval a raději si nechám složit někde na pobočce rovnou. Odpadá tak nahánění pošťáka, avíza o nedoručení, házení po autě a kdo ví kde. Si pro to můžu dojít rovnou, bonusem je levnější služba a ve výsledku nakonec i rychlejší doručení (většinou). Můžu si dokonce vybrat tu danou poštu, případně i něco blíže...
Ukázka jak ale taky může vypadat doručení, kde byla adresována přímo pobočka pošty v Suchdole:
Přílohy
NR0038439202X.jpg
NR0038439202X.jpg
bu2520

#771 Příspěvek od bu2520 »

Výbornou doručovací službu měla (možná ještě má) Alza , kde v aplikaci vidíš na mapě kde se řidič s balíkem právě nachází a poměrně přesně na minuty vidíš kdy dorazí.
hafca

#772 Příspěvek od hafca »

Na telefony jsem se nedovolal a do depa nedostal. Vyměkl jsem a šel si proto na poštu. A bylo to moje poslední využití služeb těhle poštovních podvodníků.
A aby toho nebylo málo. Ráno SMS, že mi PPL přiveze mezi 12:00 až 14:00 balíček z TME. A co se nestalo, v jednu další SMS, že se omlouvají, ale kvůli poruše mi to uloží někde poblíž a ať si tam zajdu.
To už nemůže být normální. Přemýšlím, jestli mi někdo zaklel tyhle služby, nebo mě trestá za nějaké hříchy z mládí. :(
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
EKKAR

#773 Příspěvek od EKKAR »

Tak nevím, jestli si chtějí z lidí znovu dělat holou prdel, nebo jak to je ...
https://www.seznamzpravy.cz/diskuze/eko ... aky-241742 Oni nezvládají ani plnit svoje základní služby a povinnosti - a myslej si, že si od nich někdo nechá zařizovat důležitý ouřední věci? Nebo jako že mi konečně u bytu zazvoní skutečnej DORUČOVATEL s mojí zásilkou a ne nějakej vylízanej poštěvák, kterej mi místo zásilky se zaplaceným doručením do ruky jen strčí do schránky papír s výzvou k "samodoručení" ????
matahari

#774 Příspěvek od matahari »

Objedná tě na kolonoskopii a prodá ti 3 losy.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#775 Příspěvek od Hubert_79 »

Dopadne to jako vždycky. S velkou slávou a haló se to uvede v praxi a pak taková služba skončí v zapomnění... Stejně jako pověřený generální ředitel.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Crifodo

#776 Příspěvek od Crifodo »

dneska jsem náhodou po čase zavítal na poštu... od doby kdy doporučenej dopis stál asi 25,-
dneska 72,- a pošťačka cosi blábolila, jestli to chci doručit a nebo pozdě doručit, nebo co. Nějak se pokoušela asi mi říct, že za to základní výpalný to bude tři dny hnít na poště, než se někde naplní přepravka, ale za další příplatek to zkusí zařadit do doručování jako kdysi. Divnej podnik. Vivat rakušan. Mohl to zrušit rovnou celý ať je to stylově čistý. Pošta plná dementů, asi se tam chodí ohřát, baba hodinu hledá občanku, tak vysype přepážkový úřednici obsah dvou tašek, protože neví jak občanka vypadá...
Samozřejmě mi úřednice nezapomněla nabídnout los. Od té doby, co místo efektivního doručování začali prodávat losy, monočlánky a omalovánky, tahle firma nestojí ani za hovno.
EKKAR

#777 Příspěvek od EKKAR »

matahari píše:Objedná tě na kolonoskopii a prodá ti 3 losy.
Mu/jí tu kolonoskopii provedu na místě botama s okovanou špičkou a zepředu, aby na to kloudně viděl/a. Škrábacíma losama si pak může ten zpředu nakopanej anál utřít ...
rnbw

#778 Příspěvek od rnbw »

GLS mi podla sledovania 7 dni niekde prehadzuje zasielku. Dovolat sa tam neda. Tak som poslal aspon mail - ze vraj sa neda dorucit do Alza Boxu (ze by bol cely tyzden plny?). Preco 🤐 nemozu poslat mail alebo SMS? Cislo aj mail maju, pretoze som ten Alza box vyberal na webe z linku, co mi poslali mailom.
Valdano

#779 Příspěvek od Valdano »

Včera v cca 15 hodin odpoledne podáno a dnes cca v 17 hodin doručeno.
Přílohy
doruceni_baliku.png
doruceni_baliku.png
TAKJAN

#780 Příspěvek od TAKJAN »

Předevčírem večer jsem objednal a včera odpolko dostal. GLS myslím, ale prodejce ještě večer zadal dopravu.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“