Já jo - bejvalej kolega z ex-džobu s manželkou, oba kategorie věkem těsně před důchodem, chytli oba dva coronosráč až na samým konci předcházející pandémie, oba dva odvezla záchranka do špitálu už ve fázi vysokejch horeček a částečnýho bezvědomí, ex-kolega strávil 14 dní zaintubovanej s oboustranným zápalem plic na JIPce, ale vykřesal se z toho, ale jeho paní to bohužel za prakticky stejnejch podmínek po 3 dnech vzdala a odešla z tohohle Slzavýho Oudolí - předtím čupr baba, nikdy nijak extra nestonala, na všecko jí stačil horkej čaj a do něj lampu slivovice ... a najednou byla pryč jako když sfoukneš svíčku. Prostě NIKDY NEVÍŠ.ransom píše:...
Neznal jsem osobně nikoho, koho by covid zabil. Ale mám ségru ve špitále a tam jim to v první vlně chcípalo po dvou - třech kusech denně, mladej - starej. Osobně znám pár lidí, kteří tak tak přežili.
Covid - tak je to tady zas
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- pocitujlasku
Třeba tohle "Léčebné techniky používající nukleové kyseliny mají spadat do kategorie zvané „genová terapie“, pro niž platí daleko přísnější pravidla, ale nová mRNA vakcína byla v zájmu zjednodušení celého procesu z této kategorie vyjmuta. "není pravda. Genová terapie je proces, který má změnit nebo nahradit chybu v lidském genomu. Tady o nic takového nejde, RNA funguje jen jako nosič a reagovat má na ní imunitní systém.
Podobné data jsem zveřejňoval za covidu podle odhadu získaného z VAERS, což byla jediná neúplná statistika. Časké úřady tyto statistiky nevedly a pak některé údaje blokovaly. Neboť byly navíc údaje na veřejných portálech fabrikované, tak jsem na to portály upozorňoval, bez úspěchu. Z toho vyvozuju, že fabrikace dat byla úmyslná. Za mnou zveřejněné údaje z VAERS se mi známí smáli. Když jsem vykopnul údaje viz pepik9, smáli se mi znovu.pepik9 píše:Jen pro informaci.
K RNA: to není žádný nosič (co by to jako mělo nosit???), to se ti má implantovat do tvé buňky a tvoje buňka to má reprodukovat!!! Imunitní systém tuto napadenou buňku má za úkol zničit.