Covid - tak je to tady zas

Oddělená sekce o koróně. V žádném případě zde nejde o pokus či šíření jakýchkoliv poplašných zpráv, pouze o vyjádření názorů lidí, kteří jsou většinou zavření doma nebo v důchodu. Ale i tak jsou za názory odpovědní pouze jejich autoři.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
EKKAR

#46 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše:...
Neznal jsem osobně nikoho, koho by covid zabil. Ale mám ségru ve špitále a tam jim to v první vlně chcípalo po dvou - třech kusech denně, mladej - starej. Osobně znám pár lidí, kteří tak tak přežili.
Já jo - bejvalej kolega z ex-džobu s manželkou, oba kategorie věkem těsně před důchodem, chytli oba dva coronosráč až na samým konci předcházející pandémie, oba dva odvezla záchranka do špitálu už ve fázi vysokejch horeček a částečnýho bezvědomí, ex-kolega strávil 14 dní zaintubovanej s oboustranným zápalem plic na JIPce, ale vykřesal se z toho, ale jeho paní to bohužel za prakticky stejnejch podmínek po 3 dnech vzdala a odešla z tohohle Slzavýho Oudolí - předtím čupr baba, nikdy nijak extra nestonala, na všecko jí stačil horkej čaj a do něj lampu slivovice ... a najednou byla pryč jako když sfoukneš svíčku. Prostě NIKDY NEVÍŠ.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#47 Příspěvek od ransom »

Já to teď prodělal podruhý. Normálně jsem s tím fungoval, jen to pak delší dobu odcházelo. Minule, to jsem s horečkama běhal po výkopech a tahal kabely.
TAKJAN

#48 Příspěvek od TAKJAN »

Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Hubert_79 »

Ale o tomto již tři roky "dezinformační scéna" hovoří, Plho!
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
TAKJAN

#50 Příspěvek od TAKJAN »

Jo, ale čím víc pramenů to potvrzuje, tím líp
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Hubert_79 »

Líp... Pro koho? Že se někde někdo chytne za nos? Nebo že se ukáže, že měl kdosi pravdu?
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
xsc

#52 Příspěvek od xsc »

Jasně. Žádný vir neexistuje a ti nemocní jsou simulanti, co si to vymysleli. A někteří simulovali tak intenzivně, že zemřeli :-)
rnbw

#53 Příspěvek od rnbw »

Hubert_79 píše:Ale o tomto již tři roky "dezinformační scéna" hovoří, Plho!

A co je asi tak ten resetheus?
pocitujlasku

#54 Příspěvek od pocitujlasku »

TAKJAN píše:Jo, ale čím víc pramenů to potvrzuje, tím líp

len skoda, ze vsetky tie pramene maju jeden zdroj.
No vidis, a tak si sa bal
Valdano

#55 Příspěvek od Valdano »

Trochu na odlehčení. :D
Přílohy
covid_vtip_3.jpg
covid_vtip_3.jpg
covid_vtip_2.jpg
covid_vtip_2.jpg
covid_vtip_1.jpg
covid_vtip_1.jpg
pepik9

#56 Příspěvek od pepik9 »

xsc

#57 Příspěvek od xsc »

No, kdo chce kam, tak si vždycky umí vyargumentovat blbost.
Třeba tohle "Léčebné techniky používající nukleové kyseliny mají spadat do kategorie zvané „genová terapie“, pro niž platí daleko přísnější pravidla, ale nová mRNA vakcína byla v zájmu zjednodušení celého procesu z této kategorie vyjmuta. "není pravda. Genová terapie je proces, který má změnit nebo nahradit chybu v lidském genomu. Tady o nic takového nejde, RNA funguje jen jako nosič a reagovat má na ní imunitní systém.
Cust

#58 Příspěvek od Cust »

pepik9 píše:Jen pro informaci.
Podobné data jsem zveřejňoval za covidu podle odhadu získaného z VAERS, což byla jediná neúplná statistika. Časké úřady tyto statistiky nevedly a pak některé údaje blokovaly. Neboť byly navíc údaje na veřejných portálech fabrikované, tak jsem na to portály upozorňoval, bez úspěchu. Z toho vyvozuju, že fabrikace dat byla úmyslná. Za mnou zveřejněné údaje z VAERS se mi známí smáli. Když jsem vykopnul údaje viz pepik9, smáli se mi znovu. :-) Hlavně býti spokojeným ovčanem a spolykat vše co nám ty mafiánské firmy a vyděšené vlády nabulíkují.
K RNA: to není žádný nosič (co by to jako mělo nosit???), to se ti má implantovat do tvé buňky a tvoje buňka to má reprodukovat!!! Imunitní systém tuto napadenou buňku má za úkol zničit. :roll:
xsc

#59 Příspěvek od xsc »

Ano, RNA je návod pro "fabriku" v buňce, ale není cílem měnit její genetický kód.
Cust

#60 Příspěvek od Cust »

cílem je vyrábět genetický kód
Zamčeno

Zpět na „Koróna (pouze pro registrované)“