Samsung UE50TU8072 BN41-02756

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jozo1234

#61 Příspěvek od Jozo1234 »

Kvicala_r píše:55 KU...

nie 55UK... ?
p32

#62 Příspěvek od p32 »

Určitě ne. Tady máš rozkódování Samsungů podle typů atd. K je rok 2016 a U je UHD.
Lubanec

#63 Příspěvek od Lubanec »

Zdravím,nemá z této tv poškozené zdrojovou desku za nějaký peníz na prodej?Díky
Jaj..To byla pecka..no joo..Kondenzátor byl nabitý(tudy proud jde)
zvaty

#64 Příspěvek od zvaty »

Jak jsem již psal v červnu, telka se mi po 4 měsících vrátila se stejnou závadou. Dnes jsem ji rozdělal až u se mi nepovedlo najít další kombinaci, u které by panel začal aspoň nějak fungovat. Tv rozdělám.
Kvicala_r

#65 Příspěvek od Kvicala_r »

Kvicala_r píše:Už se začínám obávat, co až mi klekne moje 55KU6102... Už kroutí šestý rok a děti jí celkem dávají..

Tak sem to asi zakřikl - objevil se modrý flek na na levém kraji. Asi praskl fosfor LED. Zatím jsem jediný, kdo si toho v rodině všiml.

Myslel sem, že je to problém spíš LG. Asi počkám, až se jich objeví více nebo nějaká umře úplně. Já jsem rukama sundával max 47" panel. jde sundat ještě i 55" bez přísavek? Mám obavu, aby mi nerupl.
Máte zkušenost, že by na tohle trpěl i samsung? Sada podsvitu např z Ali- nějaká zkušenost?
houmr

#66 Příspěvek od houmr »

Myslel sem, že je to problém spíš LG.
Máte zkušenost, že by na tohle trpěl i samsung? Sada podsvitu např z Ali- nějaká zkušenost?[/quote]

Zatímco LG, některé Panasonic a Vestel jsou schopné zmodrat jako celek během jednoho měsíce (a to zřejmě i když se jen skladují), modrání LED u SAMSUNGU je sice taky časté, ale tak nějak nahodilé - podsvity u nich pak vypadají stylem: jedna LED svítí normálně, druhá vůbec, třetí modře, čtvrtá fialově, pátá má upadlou čočku, šestá svítí slabě nebo poblikává. A takovém stavu je to schopné běžet ještě několik let. Před lety jsem v jednom hotelu v Litvě viděl všeliak namodralých SAMSUNGů dost, v podstatě všechny, které byly ve veřejných prosotrách a běžely pernamantně. Ty na pokojích, ač byly stejného typu, byly OK.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“