wafky, gamaty, karmy MORA typ 734
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
Zkus ten bateriový zapalovač na plyn připojit na místo toho pieza - třeba to pomůže a není to tak drahá investice. TESCOMA na jeden monočlánek hází dost silný jiskry.
Co jsem známý uváděl do chodu podobný VAFKY, tak jsem to řešil špejlí přes slídový sklíčko, co šlo sundat. Teď si to už moc nepamatuju, ale myslím, že se před tím musel sundat celý přední kryt a po zapálení pilota nasadit zpět a pak topit.
- Artaban001
Ten rozkucháš a připojíš na vývod zapalovací svíčky. Dá se koupit originální jiskrová jednotka na baterie, ale to by ses nedoplatil a v podstatě je to to samý. Když tomu dáš slušnou fazónu, je to použitelný i trvale, kdy to ovládáš zvlášť tlačítkem. Pokud i tohle nezapálí plyn, máš vadnou svíčku, nebo ji blbě nastavenou.
- kevin_mitnick
- kevin_mitnick
kutilmil píše:Kevine kevine. Píšeš a trepeš kktiny, lebo nevieš o čom píšeš.
Jo, jo, protoze ty jsi jedinej co vi a zna... DP-25 jsem mel ve sklepe jen nejakych 18 let ale ty jsi zcela jiste chytrejsi....
TADY https://www.destila-slavkov.cz/media/cache/file/e4/Kotle-DP.pdf mas navod k tem kotlum v .pdf a tohle je obrazek z nej
Co asi tak podle tebe pise vyrobce o plechu na pozici 13, 🤐 ?????????
Takovy tvarovy plech na plynove trysce v tehle konkretnich kamnech neni.
Je tam jen tryska bez nastavce sikmo nasmerovana do jiskriste.
Zkousel uz jsem jiny zapalovac, i kdyz neoriginalni, ale problem to nevyresilo.
Mel jsem nekde i zapalovaci elektrodu nahradni originalni, ale zaboha nevim kde je