Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Uvidím, jestli to bude fungovat, je to nějaký vyšší model - tříhlava, dual capstan apod.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zatímco jinde v okolí odevzdáš bezplatně, obci stačí, že to lidi dají do příslušného kontejneru a nemají tam jako u nás přísného šerifa v reflexní vestě SECURITY a další tři pohůnky (jeden na place, druhý u monitoru kamer a třetí ležel na gauči a četl si knížku)
V malých městech v příslušnou dobu lidi vozí a jiní lidé čumí a odvážejí. Řekl mi: vemte si to třeba všechno...Tom82 píše:Chlapi a jak to v těch sběrných dvorech vlastně probíhá? To tam na férovku přijede, řeknete, že jim jdete prohrábnou elektro odpad, oni vás nechají a zdarma si odvezete co jste ulovili?
Třebová dtto. V druhotnejch surovinách se točej velký prachy ...Celeron píše:U nás provozuje sběrňák město a je zabezpečenej líp než Fort Knox. Kdyby to šlo, tak tam na každým rohu vymrsknou špačkárnu s kulometem. A dovnitř může človek jen po předložení sběrový identifikační karty. A podezřelý osoby jsou při odjezdu prohlížený, zda náhodou něco neodváží. Jo a pokud někoho nachytaj, tak to řeší přestupková komise města jako krádež. To mě nepotkalo ale jednou jsem tam viděl pěknou Soňáckou věž a nešlo se s poskokem dohodnout ani za prachy. Asi na ní měl zálusk někdo potřebnější.
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
No, kazeťák jsem očistil, nahlédl dovnitř, zapojil a zjistil následující. Chybí tam řemínek na pohon setrvačníků u tónových hřídelek, jinak mechanika žije a má snahu fungovat. Přetáčí na obě strany. Dalším jsem zjistil, že motorek pohánějící ty tónové hřídelky se rozběhne ihned po zasunutí do elektřiny, ačkoli vypínač je vypnutý. Současně s tím i při vypnutém svítí prosvětlení kazety. Nemá to klasický vypínač, trafo je napojené rovnou na síť, tudíž se spínání děje někde na základní desce.
S řemínkem problém asi nebude, ale s tím zapnutým motorkem (což si myslím, že na 100% takhle být nemá) si neporadím...