Peugeot Partner HDI RHV

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

#31 Příspěvek od TAKJAN »

Dík, o tomhle taky víme. Zatím se nepokračovalo, mechanik nemá čas. Jo, ty data by měli být dostupné. Asi se tam budu muset kouknout :x
TAKJAN

#32 Příspěvek od TAKJAN »

Díly došli nesprávné, což je u francouzů normální. Po výslechu jsem zjistil, že na diagn. při startu žádné live data prostě nejsou. A diskuse s dvěma dalšími mechaniky potvrdila, že HDI je nevyzpytatelné, záhadné.
Freedy

#33 Příspěvek od Freedy »

Nevím co máš za diagnostiku, ale live data normélně musíš vidět, od otáček, teploty, tlaku paliva v rampě, synchronizace kliky, ovládání DRV ventilu, napětí na vstřikách, váhu vzduchu atd.. Mám doma něklik HDi a tohle je ještě první verze a až tak složitá není. Pokud se diagnostika nespojí tak bude někde chyba.
Sandal

#34 Příspěvek od Sandal »

Přesně, live data musí vidět.
Fakt bych šel po napájení +12V na jednotce. Nic jineho mne nenapadá, proč se nelze spojit s jednotkou. Napájení je na pinech T1-D4, a T2-M1, popřípadě GND na pinu T2-M4.
Pokud dojde k výpadku napájení za chodu motoru na pinu T2-M4, nedojde k zápisu chyby...
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
TAKJAN

#35 Příspěvek od TAKJAN »

Prostě je diag nevidí, či co. Konektory a napájení je projité. Zítra budou pokračovat, tak se snad donutím tam kouknout, jenže zima a smrad z nafty.
TAKJAN

#36 Příspěvek od TAKJAN »

Tak ten krám běží. Vyměnil se regulační ventil tlaku (za starý). Žádné chybové hlášky. Jen regulace tlaku turba nefunguje, ale to nevadí :D
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“