Vyhráli jste vrtačku Makita!!!
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
sis2 píše:Stačí si mailové adresy odkud chodí podobné sr*čky přidávat na seznam blokovaných adres a postupně se to vyčistí. ...
To moc nepomáhá: mám už 137 blokovaných adres a příště přijde mail, jako od Baumaxu, Kauflandu... (doplňte další obchoďáky, kde jsem dva tři roky nic nekupoval), Mallu, cloudového úložiště a dalších služeb, které jsem ještě nikdy nevyužil a neregistroval se u nich..., protože pod zobrazeným názvem profilu je skrytá pokaždé jiná adresa odesílatele.
Ale na druhou stranu zatím ještě vím, od koho maily otevírat, a od koho ne, tak to nezdržuji.
Jinak bych se už utopil v krabicích s elektrickým ručním nářadím, superantikontramultidokonalým progresivním nádobím, pod hlavou bych měl vysoko, protože by mi na takovou sumu žádná banka nedala ani úrok.
A s nabízeči naleštěných prdů jsem taky rychle hotový. Když nejsou víc, než dva do měsíce, tak i slušně a třeba i s humorem. Ti lidi jsou za to placení a někteří si skutečně nezaslouží být dvacetkrát za den posláni přímo tam.
A kutilmile - nelituju tě
Samozřejmě ale je potřeba to průběžně učit - zejména na začátku používání, pak už to jede samo a jen občas se něco upřesní ("dovysvětlí").
Samotné blokování adres je podle mě k ničemu.
No a pochopitelně jsou potřeba i další návyky z oblasti základní hygieny: pokud možno se nikde neregistrovat, nikam neposílat údaje apod.
Je to furt stejný, takhle jednám od začátku pohybu na webu (což se časově víceméně kryje s počátkem jeho existence v tuzemsku).
K nabízečům naleštěných prdů: já bych je tam poslal i 100x za hodinu, nebo raději častěji. Dobrý návod na jejich likvidaci je tady
Že jsou placeni za to, že opruzují? No a co, to přece není omluva, naopak.... Měli si vybrat takové povolání, kde nebudou obtěžovat ostatní.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Ideálně aby pak nikde nefigurovala přímo adresa něco@doména.cz
Určitě toto umožňuje třeba google. Ostatní nevím, zkuste si to zjistit.
- maxijaroslav