Akce na motorovou pilu Hecht
Moderátor: Moderátoři
Akce na motorovou pilu Hecht
V Číně se dělaj všechny Husqarny, Stihlky, Dolmary...prostě je to v prdeli.
- pocitujlasku
je fuk, ze sa robi v cine, aj ajfouny sa tam robia. ide o to, v akej kvalite a teda aj cene si dany vyrobca objedna vyrobu.
a znacke hecht sa vyhybam oblukom, kosacka z tesca za 10 eur v akcii mi vydrzala dlhsie, ako hecht
Ty pilky za 15 stovek určitě vykoupěj modeláři a ořežou karter na leteckej motor.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
padik píše:Pustíme to zalevno mezi lidi, ti nám to vyzkouší, uvidíme, co je potřeba vylepšit. Opravíme výrobu a pak prodáme za 5000
obávám se se že tohle nižší stadium výroby má číňan dávno za sebou a že naopak až nepochopitelně dokonale umí dimenzovat součástky na předpokládané motohodiny. těch pár statistických výjimek, co to oderou nikoliv ve víkendovém ale v dřevorubeckém režimu holt reklamace vyřeší.
Rozdíl mezi kvalitou za 1500 a za 5000 nemusí být tak propastný, když si uvědomíme velikost sérií a tedy efektivitu výroby těch Lidlových spotřebek.
edit: Jo už to vidím, jen prodejny Hechtu. Nojo, v královéhradeckým jich moc není a v dostupným Jičíně a Kolíně je už nemají.
Crifodo píše:Modeláři by se snížili ke dvoutaktu? Pokud nejsou dneska zakázaný... myslím modeláři, ne dvoutakty.
Naprosto běžně, koukni na nějaký modelářský e-shop.
Pokud nejsou dnes zakázaný? Motory né, ale modeláři s modely těžšími než 0,25 kg, tak ty zakázaný už jsou, pokud nemá registraci a piloťák a nebo není organizovanej pod svazem modelářů . Já naštěstí ty hovadiny, co chce ÚCL, všechny mám.
https://www.nasenaradi.cz/motory/motor- ... 255-460mm/
A taky je u křoviňáků problém, že se točí na opačnou stranu než jsou běžný vrtule. Pokud má řízení šoupětem, tak otáčení nelze otočit. Pokud má na sání kačeří zobák, tak to otočit jde. Motorovky pilky se na odstředivce taky točí opačně, ale tam se vyhodí magneto a vrtulovej unášeč se dá na stranu magneta a odstředivka se vyhodí. Pak se točí správně.