Vtipy, vtipné články a odkazy XII
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Honzo, že tys ten článek nečetl celý?
No a chudáka Honzu už s tím v tý jejich vesnici, co ji museli administrativně rozdělit na Horní a Dolní, aby se jim vešla vůbec do mapy, nainfikovali taky ...
A von speciálně tebe někdo přesvědčuje k tomu, abys to čet a reagoval na to?Hubert_79 píše:Bože, to jsou ale kecy...
Pokud se ti to nelíbí, tak se votoč zádelí a nereaguj! Já nevím, proč zrovna ty máš takový nutkání vesrat se všude tam, kde něco postne někdo z nejmenovaný skupinky lidí - a rejt jim do toho jak tunelovací štít Metrohrabu ... A jinak - jsme ve ftipech, tady se určitá nadsázka dokonce vyžaduje, takže si svoji reakci můžeš víš co ...!
Umře porodní bába. U nebeské brány jí Petr říká - tys pomohla tolika lidem, tebe je škoda. Přej si něco a já tě tam vrátím. Bába na to:"Štve mě, že při porodu ženy trpí, zatímco jejich muži nic. Chtěla bych, aby když žena rodí, tak aby otec dítěte měl stejné bolesti". I stalo se.
Bába se vrátí na zem, a hned k porodu. Ženská trpí, strašné bolesti, ale manžel sedí v klidu v kuchyni, lemtá lahváče a strašně se směje. Bábu to dožralo - to už se nemůžu ani spolehnout na nebe? A tak se ptá: "Čemu se tak směješ?" A chlap odpoví:"Ále tamhle na střeše je kominík a svíjí se, jako by byl v posledním tažení."