Vtipy, vtipné články a odkazy XII

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
TAKJAN

#751 Příspěvek od TAKJAN »

Teď jsem to Hille nějak nepobral.
EKKAR

#752 Příspěvek od EKKAR »

Jarda chce říct, že máš všecky případný návštěvy cizích dam s potomkama odhánět ode dveří střelbou štětinama a dobytčí hrubě drcenou solí, aby jim náhodou nezpůsobilo těžký duševní trauma, kdyby ten symbol u tebe v baráku někdo z nich uviděl ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#753 Příspěvek od Hill »

Nečekal jsem, že budu potřebovat tlumočníka, ale jo, skoro přesně tak jsem to myslel. Jen k těm štětinám a soli jsem to nedotáhl, stačilo by jen zamknout a nevpustit. Zato jsem si zkusil představit to trauma v důsledku zjištění rozdílu mezi logem a skutečností. Nevím, proč se najednou ten znak Renaultu či označení spínače má pokládat za vulvární...
Honzo, že tys ten článek nečetl celý?
EKKAR

#754 Příspěvek od EKKAR »

To neznáš, Jardo? To je dneska naprostej standart, že se čte jen něco - a další kroky se učuňujou podle toho, jak se komu zrovna ten (ne)přečtenej kus hodí nebo nehodí do krámu - elektromobily jsou taky podle někoho naprostej ekologickej ideál a zázrak ... Jenom kdyby tak ten dotyčnej dočet až na konec všecky sliby o jejich budoucnosti, kolik drahejch surovin se bude muset pro jejich výrobu těžce neekologicky vyrabovat z životního prostředí a kolik energetickejch výrobních kapacit se bude muset postavit a rozvodnejch sítí natahat na plochách, kde by mohly růst domácí dostupný potravinový zdroje - ale to dotyčný ekozmrdi už nečtou - a ani číst nechtěj, bo to jsou pomluvy!

No a chudáka Honzu už s tím v tý jejich vesnici, co ji museli administrativně rozdělit na Horní a Dolní, aby se jim vešla vůbec do mapy, nainfikovali taky ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
TAKJAN

#755 Příspěvek od TAKJAN »

Je to normálně na pračce indesit. https://www.konzument.cz/users/publicat ... ebrano.pdf
EKKAR

#756 Příspěvek od EKKAR »

Tak to budeš hochu muset striktně zabránit v přístupu veřejnosti k daný práčule a k návodu k ní, aby to náhodou nemohlo nějakýho genderově nevyrovnanýho osoba pohoršit nebo nedej Pámbu dokonce vystresovat natolik, že by na základě vykompenzování svý personálně nevyhraněný frustrace si šel na úvěr nakoupit pár bouchaček a patron do nich a neudělal z nějaký lokality další jednadvacátej prosinec ...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#757 Příspěvek od Hubert_79 »

Bože, to jsou ale kecy...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
ok1hga

#758 Příspěvek od ok1hga »

. . . krásné symboly
Přílohy
symbol.jpg
symbol.jpg
EKKAR

#759 Příspěvek od EKKAR »

Hubert_79 píše:Bože, to jsou ale kecy...
A von speciálně tebe někdo přesvědčuje k tomu, abys to čet a reagoval na to?
Pokud se ti to nelíbí, tak se votoč zádelí a nereaguj! Já nevím, proč zrovna ty máš takový nutkání vesrat se všude tam, kde něco postne někdo z nejmenovaný skupinky lidí - a rejt jim do toho jak tunelovací štít Metrohrabu ... A jinak - jsme ve ftipech, tady se určitá nadsázka dokonce vyžaduje, takže si svoji reakci můžeš víš co ...!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#760 Příspěvek od Hubert_79 »

No právě, jsme ve vtipech. Kosočtverec s čárku považují za vtipný tak možná třináctiletí puberťáci.
Každopádně ten symbol není takto znám celosvětově, je to spíš specialita z našeho kousku Evropy.
--
Obrázek
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
DukeNuke

#761 Příspěvek od DukeNuke »

A to mi připomnělo:
Umře porodní bába. U nebeské brány jí Petr říká - tys pomohla tolika lidem, tebe je škoda. Přej si něco a já tě tam vrátím. Bába na to:"Štve mě, že při porodu ženy trpí, zatímco jejich muži nic. Chtěla bych, aby když žena rodí, tak aby otec dítěte měl stejné bolesti". I stalo se.
Bába se vrátí na zem, a hned k porodu. Ženská trpí, strašné bolesti, ale manžel sedí v klidu v kuchyni, lemtá lahváče a strašně se směje. Bábu to dožralo - to už se nemůžu ani spolehnout na nebe? A tak se ptá: "Čemu se tak směješ?" A chlap odpoví:"Ále tamhle na střeše je kominík a svíjí se, jako by byl v posledním tažení."
ransom

#762 Příspěvek od ransom »

Hubert:
Tahle fotka kolovala s titulkem "moje manželka vždycky vsechno připálí".
TAKJAN

#763 Příspěvek od TAKJAN »

Množství CO2 se zvyšuje protože na čím dál víc sviní se vaří voda.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#764 Příspěvek od workhard »

jo no
Přílohy
rande.jpg
:)
:)
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
ok1hga

#765 Příspěvek od ok1hga »

Táta říkával:
"Z prdu kuličku neuděláš a z hovna bič neupleteš. Když upleteš, tak nezapráskáš, a když zapráskáš, tak se nediv!"
Přílohy
rencinzhovnabic.jpg
rencinzhovnabic.jpg
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“