Univerzální dálkové ovládání
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Univerzální dálkové ovládání
- scorpions-cz
https://shop.atoselektro.cz/alien-4v1-p ... 14336.html
Je k tomu třeba ještě programátor, ale ten koupíš jedenou a máš ho na furt.
https://shop.atoselektro.cz/programator ... rd=programátor
Databáze na netu je celkem slušná.
Urobil som si k tomu vlastny program na vysielanie RC5 a NEC kodov, takze viem "brute force" metodou zistit kody na ovladanie zariadeni, co nie su v databaze.
Idealne spojenie je s lacnym ovladacom CHUNGHOP L336 - ten nema ziadne databazy kodov, len sa vie ucit (napriklad z toho Changeru). A uklada si vsetko do EEPROM, takze nic nezabudne ani po vybiti baterii.
- scorpions-cz
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
S ovládačem jsem spokojený, akorát jednou jsem nemohl najít v databázi kody k satelitnímu přijímači THOMSON THS813 tak jsem napsal mail do EMEREXu a oni mi obratem kod zaslali.
Nyní mě napadlo že bych mohl rozšířit databází a stáhnout soubory ze stránky EMEREXu "Soubory pro rozšířění databáze najdete zde: PREDATOR DATABÁZE"(toto je psané na jejich stránce) do programu Predator. Psal jsem i do EMEREXu zda jdou tam vložit najednou ale že nejdou.
Takže je nejdříve stahuji do počítače a následně importuji do ovládacího programu, pakárna.
Proto se obracím zde co jej vlastníte zda jste to dělali také tak a nebo je přecejenom nějaký jednodužší způsob.
Také se bojím kdyby se něco stalo s počítačem, musel jej přeinstalovat tak pak by asi musel vše dělat znovu. Nebo kdybych si program nainstaloval na jiném PC tak to samé.
dred píše:Aj ten Lidl - Silvercrest
Nějaký takový mám taky, asi z roku 2012. LCD displej se tam hodí. Bohužel, univerzální DO s displejem už nějak zmizely z trhu. I ten Logitech Harmony už nějak není. Narychlo jsem objevil nějaký SofaBaton U2.
https://www.amazon.de/-/cs/dp/B0BYJ1QQW ... 102&sr=8-1
Dělá se to tak, že se počítač zálohuje. Pak se dá obsah disku obnovit v novém (opraveném) počítači. Pokud je toho málo umí to MS přes cloud. Teď mi nabízel přenos dokumentů, obrázků a aplikací do nového počítače.otakarv píše:Budu pokračovat v tomto svém vlákně a potřeboval bych poradit. Před rokem jsem se konečně rozhoupal a koupil jsem Predator - Univerzální dálkový ovladač pro 4 zařízení co sem dal na něj odkaz hafca.
S ovládačem jsem spokojený, akorát jednou jsem nemohl najít v databázi kody k satelitnímu přijímači THOMSON THS813 tak jsem napsal mail do EMEREXu a oni mi obratem kod zaslali.
Nyní mě napadlo že bych mohl rozšířit databází a stáhnout soubory ze stránky EMEREXu "Soubory pro rozšířění databáze najdete zde: PREDATOR DATABÁZE"(toto je psané na jejich stránce) do programu Predator. Psal jsem i do EMEREXu zda jdou tam vložit najednou ale že nejdou.
Takže je nejdříve stahuji do počítače a následně importuji do ovládacího programu, pakárna.
Proto se obracím zde co jej vlastníte zda jste to dělali také tak a nebo je přecejenom nějaký jednodužší způsob.
Také se bojím kdyby se něco stalo s počítačem, musel jej přeinstalovat tak pak by asi musel vše dělat znovu. Nebo kdybych si program nainstaloval na jiném PC tak to samé.