Vypnutí auta na dálku
Moderátor: Moderátoři
Vypnutí auta na dálku
Ale slnieckam neschopnym kritickeho myslenia to nikdy nedocvakne. Rovnako, ako to kedysi nedochadzalo premotivovanym pionierom, pionierkam, zvazakom a zvazackam.Ďalšie príčiny pozitívneho vnímania socializmu značnou časťou obyvateľov na Slovensku a príčiny mýtov o ňom podľa nás spočívajú v tom, že mnohí preferujú istoty a garancie pred slobodou (spojenou s rizikami a vyžadujúcou si zodpovednosť), relativizujú totalitnú povahu režimu a starší podliehajú spomienkovému optimizmu, ktorý navyše prenášajú na mladších.
Načo mám teda hrúza peniazmi zabezpečovať auto, ktoré aj tak nikto nechce
Pamatujte si, že komunisti, fašisti a vůbec všichni další -isti vždycky uměli těm svejm sympatizantům strááááášně skvěle slibovat. Všecko co si dokázali představit. Jednou svět bez Židů nebo bez černejch případně obráceně jenom pro bílý, jindy svět stejnej úplně pro všechny - a vždycky všecky tyhle sliby byly a jsou do dneška ta nejnehoráznější lež ... Ale protože je těm dotyčnejm neustále opakovaná a je jim znemožňovaný si poslechnout i něco jinýho, v naprostým souladu se šmajdavým položidákem Jožkou Goebbelsem se tyhle lži stávají pravdou... aspoň pro někoho, jim věřícího.samec píše:na dokreslenie absurdity este citat z nejakej konzervyAle slnieckam neschopnym kritickeho myslenia to nikdy nedocvakne. Rovnako, ako to kedysi nedochadzalo premotivovanym pionierom, pionierkam, zvazakom a zvazackam.Ďalšie príčiny pozitívneho vnímania socializmu značnou časťou obyvateľov na Slovensku a príčiny mýtov o ňom podľa nás spočívajú v tom, že mnohí preferujú istoty a garancie pred slobodou (spojenou s rizikami a vyžadujúcou si zodpovednosť), relativizujú totalitnú povahu režimu a starší podliehajú spomienkovému optimizmu, ktorý navyše prenášajú na mladších.
A kutilmile - nelituju tě
dred píše:Keď som pred 20-rokmi kupoval Xsaru, Má už svoj vek...Trošku na nápravách hrkoce, motor nemá veľa. ale naše cesty jej ubližujú...ale slúži stále.. Až neprejde tento rok STK - tak "smeknu klobouk"
Neboj, já koupil v Pardubicích úplně první Xsaru Picasso, co přišla na prodejnu. Měl jsem jí 10 let, pak jsem ji nechal kámošovi a ten s ní každej den jezdí do práce 70 km dodnes. Motor nehrábnuto, 520 tisíc, měnil jen prohnilý prahy, ramínka příčnýho stabilizátoru a upadlej konec vejfuku. A nekradly se né kvůli tomu, že je nikdo nechtěl, ale kvůli tomu, že šly ukrást jen velice obtížně, třeba nešly vyháčkovat zámky ve dveřích a tu sériovou sběrnu taky dlouho nikdo neuměl hacknout, po začátku dokonce ani v servisu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- pocitujlasku
dred píše:ho už určite nikto neukradne... leda tak výrastkovia, keď sa budú chcieť povoziť...aj to len dovtedy, kým im nedôjde benzín
Ja mam na cestu z a do prace picanto. To ma taku specialnu vlastnost, ze ked je vlhko, alebo prilis sucho, tak imo nezaregistrije kluc a neda sa nastartovat. Alebo ked rychlo otocis klucom. Takze tiez by sa velmi nepovozili
- serviceman
Upozorňoval jsem na to už před léty, byl jsem (a stále občas jsem) zesměšňován.
Tipuju, že jak éra bolševismu, tak nacismu bude jen slabý odvar proti tomu, co už brzo přijde. Hlavním důvodem jsou ony "zázračné technologie", tedy hw a sw, kterými se i tady zabýváme a o kterých jsem si kdysi myslel, že pro nás znamenají skvělou budoucnost.
Jenže mi tehdy jaksi nedocházel samozřejmý fakt, zformulovaný až mnohem později a znějící "může-li být něco zneužito, pak to také zneužito bude".
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Žádný předchozí šmejd v celé historii lidstva neměl k dispozici tolik dat a hlavně takové technologie na jejich sběr a zpracování.
Chtěl bych osobně poznat ony "vědce" a poděkovat jim. Ale co, přijdou další, ovcí a pohůnků bude vždy dostatek.
Údajně jakýsi Martin Šrotýř a Zdeněk Lokaj (ten druhý si to jméno snad hledal). Banda fachidiotů.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.