Jak jsem z dokumentace pochopil, desky tuneru mohou být různé ( 2 typy).
Ale v daném prostoru se fyzicky nic krom větráku nenachází, zřejmě nějaká změna. Problém ale nemusí být v tuneru - vzhledem k tomu, že test tuneru se nerozběhne a hlásí hned ERROR, může to být tím, že se nezapíší data
z procesoru do obvodu tuneru , tj. nefunguje komunikace .Tomu by nasvědčovalo i to, že při ladění / změně frekvence na ovl.panelu se nic neděje a po zapnutí sítě či tuneru se na VKV objeví vždy 87,5 MHz a na
MW 531 kHz a LW 157 kHz. Když tyto hodnoty změním , nezapíší se. Totéž to ukáže po funkci SEARCH ( vyhledání stanic v daném pásmu) .
Jinak vstup AUX již funguje, byl to studeňák přímo na vstupu .
No ta deska tuneru tam někde bude

, ale ještě jsem nevymyslel , jak ji vyzkoušet, když ji vyndám . Simulátor sběrnice I2C nemám a ani bych to nenaprogramoval.
Bohužel teď řeším problém s očima a na tyhle blešky t.č. nevidím ani s lupou , tak si s tím budu muset dát pauzu . To samé ve schematech , nenašel jsem třeba ve schematu , odkud jde vlastně signál ENABLE umožňující zápis do obvodu tuneru. Je na konektoru TUNER na desce se zesilovači, ale odkud leze elektricky nevidím - to budou ty výrobní změny

.
Jinak díky moc za tvoji snahu pomoci kolegovi s problémem .