Vidíš prd, jen mi zas něco podsouváš a vnucuješ svůj názor. Psal jsem ti, že srovnáváš nesrovnatelné, ne aby byl ticho, tak to nepřekrucuj.samec píše:Vidím, že by si bol rád, ak.by som si to nemohol dovoliť povedať ani teraz. A to som sa ani nevyjadril na plnú hubu.
Vypnutí auta na dálku
Moderátor: Moderátoři
EKKAR píše:...Jediný motory, který k běhu skutečně nepotřebujou elektriku, jsou takový, který ji nepotřebujou ani k transportu paliva do válců, ani k samotnýmu vstřikování = diesely s mechanickým vstřikováním a nejrůznějšíma druhama mechanickejch transportních čerpadel.
Tak tak. A proto pro případ jaderného výbuchu nebo dlouhodobějšího bolševikova škození (je to cca na stejné úrovni) jedině stabilák.
Ten, co jsem kdysi viděl v Solvayových lomech, se startoval roztočením setrvačníku klikou a přiložením žhnoucího knotu k otvoru v hlavě válce.
Nádhera.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
Vojenský to měly i Tatry počínaje 138 určitě, jestli to měla 111 nevím, ale jak 148, tak 813 to měly taky. U 815 si nejsem jistej, na vojně jsem žádnou nepotkal.tomasjedno píše:Na vojně jsme to měli i pro vejtřasky.
- tomasjedno