Nelze se mi dovolat.
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
Nelze se mi dovolat.
Telefon je Motorola Moto G84 g, pár týdnů starý. Žádný blokování čísel nepoužívám. Před 14-ti dny se mi normálně dovolal. Zatím jsem to vyřešil stejně, jako na jiném telefonu - kdy mi takhle blbl jiný kontakt - že jsem jej vymazal a zadal znovu. Tak nevím, jestli Google zase nevymýšlí nějaký bejkárny, nebo je to nějaká pitomá vlastnost Motorol (ten druhý mobil byl taky Motorola, ale G82).
V aplikaci telefon jsem zkoušel číslo zablokovat a odblokovat a nemělo to žádný vliv - jen výmaz a opětovný uložení.
Вот техника большая.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Yarda1 na debaty.net píše:Do třetice všeho dobrého. Známý má služební mobil (snad pracuje jako řidič firemní dodávky), kdosi mu volal, on to nemohl hned vzít, tak volal zpátky, snad se mu někdo ozval, ale nic nechtěl a ten známý pak zjistil, že z mobilu má vyluxované všechny kontakty.
A teď tu o Červené Karkulce... Jinak - jak s tématem souvisí diskuse o něčem jiném a s asi 70 odpověďmi?
- Artaban001
I když mám některé kontakty zablokované, tak mě na pokus o dovolání upozorní notifikace, že tento hovor byl zablokován. To samé je u SMS a tu si můžu dodatečně přečíst.
Zásadní bude, jestli se na telefonu používá VoLTE. Ve chvíli nedovolání by to chtělo vyzkoušet, jestli fungují data, VoLTE vypnout, případně zkusit telefon restartovat. Kdyby to přetrvávalo, tak by nebylo marné vyměnit SIM kartu.
- Artaban001
- Artaban001
Na blind se vypravit 150 km, abych pak zjistil, že jsem jel zbytečně, se mi nechtělo, tak jsem to zkusil z pevné a dovolal jsem se.
Pak na místě jsme to zkusili znovu, příčinu jsme nenašli (oba mobily s Androidem). Moje číslo nebylo na žádném blacklistu, uložené kontakty v pořádku, stačilo ale, aby mi na moje číslo zavolal, a od té doby to zase funguje.
Čili dodnes nevím, co se stalo, prostě už to zase maká.
- tomasjedno
Reklamoval jsem to u kyslíků, ale nic s tím neudělali, tak jsem přešel k vodnímu founu a bylo po problému.
- Artaban001